DaVinci Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 tak jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 tak jak w temacie. a oplacasz wrozke zeby przepowiedziala nam w jakim sofcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaVinci Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2011 sory ale nawet nie mam pojęcia jaki to jest. Jak to moge sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Sprawdż F1,prawie w każdym sofcie pasuje:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 sory ale nawet nie mam pojęcia jaki to jest. Jak to moge sprawdzić? skoro ty nawet nie wiesz w jakim programie pracujesz... to skad my mamy wiedziec jak ci pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Mozna powiedziec, ze oprogramowanie 3D trafilo pod strzechy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasamaru Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 jesli 3DsMax to powinno chyba ctrl + R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 No takie cuda to coraz częściej na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaVinci Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Dobra noby powiedzmy słowo "soft" mnie zmyliło nie wiedziałem o co be. Pracuje a raczej się staram na 3ds max 2010 wielkie dzięnki dla yasamaru bo jako jedyny podszedł poważenie do tematu jak dla mnie możecie mu buciki pucować. Oczywiście punkiciki dla mafida ponieważ odpowiada na pytania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaVinci Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Oczywiście mój błąd bo nie podałem nazwy programu na początku. sorki za wszystkie beznadziejne pytania. wielkie dzięki za pomoc jeszcze raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Szybciej używać skrótu alt+wciśnięte kółko myszki (przynajmniej tak mi się wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi