Simple_man Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Juz jest okolica czewrca. Czekamy na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nekromantax Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Koledzy czy może ktoś z was wstawić jeszcze raz Baze ??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dreamer1x6xX Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Ogólnie dzięki za tuta właśnie pobieram poszczególne partycję, pewnie jutro już zacznę coś działać, tylko nie działa link do referencji czy może ktoś z użytkowników lub sam autor mógłby ponownie uploadować refki:P? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tasaq Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 Dzięki wielkie za to! :D właśnie czegoś takiego szukałem, bo koniecznie chciałem zobaczyć jak wymodelować obiekt takiego typu za pomocą NURBS, bo czuję że to technika najwygodniejsza dla mnie (bo już wiele rzeczy tworzyłem na tej zasadzie w innych dziedzinach) ^^ wszędzie widywałem tylko box/poly a tego już bez problemu używam. Ogarnę co dałeś i pozostaje tylko ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.ev Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 Można prosić o reupload filmików ze speedyshare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 Witam. Pojawi się ciąg dalszy ? Tutorial generalnie smakowity. Pozdrawiam Kuba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka080 Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Witam! Nie lubię pytać w takich tematach o takie rzeczy, ale wydaję mi się, że to błahostka i nie warto zakładać nowego wątku. W ostatnim dostępnym odcinku autor powiedział mniej więcej: "baza skończona, teraz czas na konwersję". Jaką konwersję? ;) Przyznam szczerze, że ten sposób modelowania mnie zaintrygował, gdyż najczęściej spotykane są tutoriale modeli od początku do końca robione z polygonów. Rozumiem, że spline cage to właściwie rysunek techniczny w 3D, tak aby łatwiej było zweryfikować powierzchnie modelu z rysunkami. Czy dobrze rozumuje? Następnie na podstawie "szkicu" ze spline cage'u budujemy ogólny zarys samochodu, a później? Chętnie bym zobaczył dalszą część poradników, bo modele autora są jego świetną wizytówką, toteż o efekt końcowy się nie martwię. Jednak pewnie póki dalsze części poradnika nie zostaną nagrane, czy ktoś ma inny poradnik przedstawiający tą metodę modellingu, tudzież opisze w kilku słowach ten sposób tworzenia modeli? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilq Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 Mógłby ktoś reupnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turismo Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 Czy jest możliwość reuploadowania partów nr 10,11,15 i pliku "baza" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 Też bym chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 ogólnie tego co zaległe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 14 Luty 2013 Share Napisano 14 Luty 2013 (edytowane) Proszę bardzo: (przerzuciłem też linki z poprzedniego posta) referencje - base Audi A4 - part 1 Audi A4 - part 2 Audi A4 - part 3 Audi A4 - part 4 Audi A4 - part 10 Audi A4 - part 11 Audi A4 - part 15 Edytowane 14 Luty 2013 przez Muzzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi