Pan News Napisano 14 Maj 2011 Napisano 14 Maj 2011 Wymodeluj swój samochód w mini-bitwie na Max3D.pl !Ostatnio na naszym Forum pojawiła się mini-bitwa „Auto 2000-11r.”, która w krótkim czasie zyskała dużą popularność wśród użytkowników Max3d.pl . Czterdziestu czterech uczestników i czterdzieści cztery różne modele pojazdów to tylko początek mocnych wrażeń. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1779
Gość fishinthewater Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Dowód na to że nie potrzebne są nagrody rzeczowe żeby można było się dobrze bawić i przyciągnąć tak dużą grupę użytkowników. Powodzenia.
lukasz1330 Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Bardzo fajna inicjatywa, i zapowiada się że wszystkie miejsca zostaną zajęte, bo chyba jest już ponad 40 uczestników, miejmy nadzieje że wszyscy ukończą swoje prace ;) powodzenia wszystkim
NV Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Zobaczymy ile osób z 60 ukończy bitwę :) Zrobimy statystyki na koniec.
Smoku Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Głupia sprawa ale sondę można zrobić tylko na 60 opcji.
Meri Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Fajny pomysł, chociaż faktycznie nie wiem po co limit osób :) @Pan P: Napisali, nagrodą będzie możliwość 'wypromowania siebie' na ich stronie, co dla początkujących może być warte zachodu, a i starsi stażem na pewno się skuszą.
RA Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Nie widzę żadnego logicznego powodu by ten limit uczestników utrzymać. Przecież to zupełnie niepotrzebne. :) Z tej 60 pewnie i tak około 10 osób skończy w terminie. Im więcej chętnych, tym lepiej.
Loozack Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Kto wie, gdyby nie ten limit to może mógłby paść jakiś nowy rekord liczby uczestników w mini-bitwie, bo trzeba przyznać, że dosyć szybko uzbierało się ich całkiem sporo a i kolejni chętnie by dołączyli z tego co widzę. Pozdrawiam.
NV Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Limit zniesiony , Smoku ustali datę do której można zgłaszać propozycje. Limit był ustalony z przyczyn organizacyjno-technicznych ale już sprawa się rozwiązała. Edytowane 16 Maj 2011 przez NV
Gość Bad Moon Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Trochę mało obiektywna ta bitwa, bo część osób nie zagłosuje na pracę, a na samochód, bo taki akurat komuś się podoba, dla przykładu, ja już wiem na co zagłosuję jak będzie dobrze wykonane :)
CzAk1 Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Zainteresowanie tematem przerosło nasze najśmielsze oczekiwania :] Limitu nie ma, więc pozostaje życzyć powodzenia. \m/ Bad Moon... Myślę, że nie będzie tak źle... To w końcu Forum grafików, a nie samosia.pl. Tutaj nawet jak się komuś dziecko urodzi, to ludzie żądają pokazania siatki.
Smoku Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Tutaj nawet jak się komuś dziecko urodzi, to ludzie żądają pokazania siatki. CzAk1 zrobiłeś mój dzień ;)
pirx Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Tutaj nawet jak się komuś dziecko urodzi, to ludzie żądają pokazania siatki. Co tam siaty, cały workflow trzeba przedstawiać. :D
prrrszalony Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Bad Moon, nie znajdziesz w pełni obiektywnego sądu wykonanego przez człowieka w jakiejkolwiek estetycznie zorientowanej sprawie. Ten zarzut możesz postawić przy każdej dowolnej sondzie na tym forum. Tylko zamiast modelu/samochodu/osoby wpisz coś innego. Przykro mi :P i nie tylko model, ale i kolory, tło (sic!) czy wykonawca mogą mieć wpływ na ocenę :D Oby tylko wpływu na oceny nie miało to, który pośladek akurat boli oceniającego.
Rekomendowane odpowiedzi