Napisano 14 Maj 201113 l Wymodeluj swój samochód w mini-bitwie na Max3D.pl !Ostatnio na naszym Forum pojawiła się mini-bitwa „Auto 2000-11r.”, która w krótkim czasie zyskała dużą popularność wśród użytkowników Max3d.pl . Czterdziestu czterech uczestników i czterdzieści cztery różne modele pojazdów to tylko początek mocnych wrażeń. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1779
Napisano 15 Maj 201113 l Dowód na to że nie potrzebne są nagrody rzeczowe żeby można było się dobrze bawić i przyciągnąć tak dużą grupę użytkowników. Powodzenia.
Napisano 15 Maj 201113 l Bardzo fajna inicjatywa, i zapowiada się że wszystkie miejsca zostaną zajęte, bo chyba jest już ponad 40 uczestników, miejmy nadzieje że wszyscy ukończą swoje prace ;) powodzenia wszystkim
Napisano 16 Maj 201113 l Fajny pomysł, chociaż faktycznie nie wiem po co limit osób :) @Pan P: Napisali, nagrodą będzie możliwość 'wypromowania siebie' na ich stronie, co dla początkujących może być warte zachodu, a i starsi stażem na pewno się skuszą.
Napisano 16 Maj 201113 l Nie widzę żadnego logicznego powodu by ten limit uczestników utrzymać. Przecież to zupełnie niepotrzebne. :) Z tej 60 pewnie i tak około 10 osób skończy w terminie. Im więcej chętnych, tym lepiej.
Napisano 16 Maj 201113 l Kto wie, gdyby nie ten limit to może mógłby paść jakiś nowy rekord liczby uczestników w mini-bitwie, bo trzeba przyznać, że dosyć szybko uzbierało się ich całkiem sporo a i kolejni chętnie by dołączyli z tego co widzę. Pozdrawiam.
Napisano 16 Maj 201113 l Limit zniesiony , Smoku ustali datę do której można zgłaszać propozycje. Limit był ustalony z przyczyn organizacyjno-technicznych ale już sprawa się rozwiązała. Edytowane 16 Maj 201113 l przez NV
Napisano 16 Maj 201113 l Trochę mało obiektywna ta bitwa, bo część osób nie zagłosuje na pracę, a na samochód, bo taki akurat komuś się podoba, dla przykładu, ja już wiem na co zagłosuję jak będzie dobrze wykonane :)
Napisano 16 Maj 201113 l Zainteresowanie tematem przerosło nasze najśmielsze oczekiwania :] Limitu nie ma, więc pozostaje życzyć powodzenia. \m/ Bad Moon... Myślę, że nie będzie tak źle... To w końcu Forum grafików, a nie samosia.pl. Tutaj nawet jak się komuś dziecko urodzi, to ludzie żądają pokazania siatki.
Napisano 16 Maj 201113 l Tutaj nawet jak się komuś dziecko urodzi, to ludzie żądają pokazania siatki. CzAk1 zrobiłeś mój dzień ;)
Napisano 16 Maj 201113 l Tutaj nawet jak się komuś dziecko urodzi, to ludzie żądają pokazania siatki. Co tam siaty, cały workflow trzeba przedstawiać. :D
Napisano 16 Maj 201113 l Bad Moon, nie znajdziesz w pełni obiektywnego sądu wykonanego przez człowieka w jakiejkolwiek estetycznie zorientowanej sprawie. Ten zarzut możesz postawić przy każdej dowolnej sondzie na tym forum. Tylko zamiast modelu/samochodu/osoby wpisz coś innego. Przykro mi :P i nie tylko model, ale i kolory, tło (sic!) czy wykonawca mogą mieć wpływ na ocenę :D Oby tylko wpływu na oceny nie miało to, który pośladek akurat boli oceniającego.