Napisano 15 Maj 201113 l Tygodniowy Speedpainting #118: Wielka niespodzianka na dziewiczym lądzie Także no. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 23.05.2011 godz. 23:59. SONDA: od 24.05 do 26.05 (3 dni)
Napisano 15 Maj 201113 l Dobra... Temat nawet ciekawy. Konkretny. bez urazy, ale "Inspiracja" była dość słabym tematem samym w sobie. Obecny daje ciekawsze pole do popisu w ramach konkursu.
Napisano 16 Maj 201113 l temat naprawde fajny, taka wprawka bo chodzi mi po glowie cos jeszcze w tych klimatach. btw polecam Trollhunter, calkiem udany filmik ;)
Napisano 18 Maj 201113 l W nagrodach można przeczytać: "* Rekomendacja na stronie głównej serwisu." Nie wiem jak było wcześniej i czy dobrze kojarzę, ale jeśli poprzednią edycje wygrał RaVirr to czy jego praca nie powinna znajdować się na głównej stronie? Pytam, bo nie wiem czy jest sens pisania o nagrodach, skoro tylko jedna z nich jest egzekwowana (wybór tematu).
Napisano 18 Maj 201113 l Czas przekroczylem, więc wrzucam tylko po to, abyście mogli się uśmiechnąć. (ufol w podniesionej macce trzyma drinka, ale w tej rozdziałce już tego niestety nie widać )
Napisano 19 Maj 201113 l Jak już wrzuciłeś tak poza konkursem, to mogłeś równie dobrze w większej rozdzielczości ;P