adek Napisano 24 Maj 2011 Napisano 24 Maj 2011 "Slimtime" to krótki film animowany zrealizowany przez studentów (Bertrand Avril, Pierre Chomarat, David Dangin, Thea Matland) francuskiej szkoły Supinfocom. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1797
Monio Napisano 25 Maj 2011 Napisano 25 Maj 2011 Estetyka i modele bardzo spoko, animacja nawet ujdzie. Tylko ja chyba nie zauważyłem fabuły...
Pawelkos Napisano 25 Maj 2011 Napisano 25 Maj 2011 Mam podobnie, podoba mi sie plastyka animacji, ale tez nie rozumiem o co chodzi, dlaczego tej akurat baby nie dalo sie odchudzic... a tak poza tym to ladne to
Arjans Napisano 26 Maj 2011 Napisano 26 Maj 2011 No bo w czasie kuracji po kryjomu zeżarła torcik z automatu. Tu chyba po prostu wybitnej fabuły niema, takie leciutkie.
Persh Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 Jaki ładny obrazek. Ale gdzie był mózg gdy ktoś to tworzył. Płęta, pomysł, głębia, przesłanie...niestety nie zanotowałem żadnego z powyższych, a szkoda bo obrazki zaiste ładne.
sammael_at Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 -.- j/w :-) A pozatym przeciez ta co zjadla ciasteczko miala chyba czerwone wlosy?!
_Arti_ Napisano 28 Maj 2011 Napisano 28 Maj 2011 Jakieś to niedopracowane. Tj. pod kątem fabularnym. Ta blond pani o rubensowskich kształtach w 5:20 zmienia swoje kształty na bardziej ergonomiczne, a mimo wszystko później jest znowu puszysta. Poza tym o co chodziło z tą która zjadła tort?
Arjans Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 Haha faktycznie ta co zeżarła torcik to nie jest ta blondi hehe. W takim razie poddaję się :]
syriusz 27 Napisano 30 Maj 2011 Napisano 30 Maj 2011 Ta co zjadła torcik w ostatniej scenie robi za balonik, kompletnie nie wiadomo o co chodzi, mam nie przespaną nockę, myślałem że już totalnie nie czaję, a tu proszę nie tylko ja...
Rekomendowane odpowiedzi