Napisano 24 Maj 201113 l "Slimtime" to krótki film animowany zrealizowany przez studentów (Bertrand Avril, Pierre Chomarat, David Dangin, Thea Matland) francuskiej szkoły Supinfocom. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1797
Napisano 25 Maj 201113 l Estetyka i modele bardzo spoko, animacja nawet ujdzie. Tylko ja chyba nie zauważyłem fabuły...
Napisano 25 Maj 201113 l Mam podobnie, podoba mi sie plastyka animacji, ale tez nie rozumiem o co chodzi, dlaczego tej akurat baby nie dalo sie odchudzic... a tak poza tym to ladne to
Napisano 26 Maj 201113 l No bo w czasie kuracji po kryjomu zeżarła torcik z automatu. Tu chyba po prostu wybitnej fabuły niema, takie leciutkie.
Napisano 27 Maj 201113 l Jaki ładny obrazek. Ale gdzie był mózg gdy ktoś to tworzył. Płęta, pomysł, głębia, przesłanie...niestety nie zanotowałem żadnego z powyższych, a szkoda bo obrazki zaiste ładne.
Napisano 27 Maj 201113 l -.- j/w :-) A pozatym przeciez ta co zjadla ciasteczko miala chyba czerwone wlosy?!
Napisano 28 Maj 201113 l Jakieś to niedopracowane. Tj. pod kątem fabularnym. Ta blond pani o rubensowskich kształtach w 5:20 zmienia swoje kształty na bardziej ergonomiczne, a mimo wszystko później jest znowu puszysta. Poza tym o co chodziło z tą która zjadła tort?
Napisano 29 Maj 201113 l Haha faktycznie ta co zeżarła torcik to nie jest ta blondi hehe. W takim razie poddaję się :]
Napisano 30 Maj 201113 l Ta co zjadła torcik w ostatniej scenie robi za balonik, kompletnie nie wiadomo o co chodzi, mam nie przespaną nockę, myślałem że już totalnie nie czaję, a tu proszę nie tylko ja...