Profeska Napisano 28 Maj 2011 Napisano 28 Maj 2011 Witam. Przedstawiam projekt Audi Q7 ktory w calosci wykonałem pol roku temu dla siebie. Soft to 3dmax, vray, mental ray. Pozdrawiam
Berger Napisano 28 Maj 2011 Napisano 28 Maj 2011 Bardzo fajny pomysł i render wozu, jednak model ma kilka mankamentów, m.in linia boczna czy dół przedniego zderzaka.
m-z Napisano 28 Maj 2011 Napisano 28 Maj 2011 Praca mi się bardzo podoba. Mógłbyś napisać więcej na temat tła - ile w tym 3D a ile 2D. Byłbym wdzięczny jakbyś pokazał siateczkę :) Pozdrawiam
LISEK Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 Nie rozumiem czemu jescze nie jest w rekomendacjach na glownej... piekna robota!
Profeska Napisano 1 Czerwiec 2011 Autor Napisano 1 Czerwiec 2011 Witam. Nie wiem czy dobrze zrozumialem pytanie ile w scenografi jest 3d a ile 2d. W zasadzie to wszytkie elementy sa wykonanae w 3d. Futerka zrobilem za pomoca Hairtrixa, elementy szklane w mental ray a samochod w vray. Oczywiscie doszla do tego wszytkiego kompozycja w photoshopie i to jest elementem 2d:). Bardzo dziekuje za komentarze. Pozdrawiam
ReflectVision Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 auto nie pasuje tam nijak kolorystycznie
Orangegraphics Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 to samo co ReflectVision , powinieneś chociaż w PS-ie jakos ujednolicić całość kolorystycznie, teraz widać z kilolmetra że to jest osobno sklejane
olaf Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 Jakby mi pokazali w salonie q7 w futerkowych chmurkach to bym poszedł kupić Dacie Logan :D ale jako auto dla lasek wyglada fajnie nawet komercyjnie. mala korekcja kolory i wyciągnięcie tego Q7 z lewej i bedzie wszystko grało. W prezentacji takich rzeczy polecam wyostrzyc i wrzucac lepszej jakości grafiki, szkoda detalu.
Lukasz_Stanek Napisano 5 Czerwiec 2011 Napisano 5 Czerwiec 2011 (edytowane) Ładnie PS jak dobrze widzę felgi od BMW m6 :P Edytowane 6 Czerwiec 2011 przez Lukasz_Stanek
Rekomendowane odpowiedzi