indian Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Czołem. Ostatnimi czasy brałem udział w konkursie organizowanym przez firmę koło, tematem była toaleta publiczna. Termin składania prac się zakończył i teraz wszystko zależy od was :) Jeżeli spodoba Ci się ta praca proszę o oddanie głosu :) http://konkurskolo.pl/project,show,42,3,Projekt-lazienki-2011---KOlO-NIEDzWIEDZIA-.html Z góry dziękuje wszystkim, którym chciało się wejść i zagłosować , dzięki kochani :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Wszedłem, oglądnąłem, oddałem głos i z tego wszystkiego mi sie lać zachciało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 (edytowane) pamiętam tego niedźwiedzia... szkoda, że nie powiedziałeś nam o konkursie... hmmm... Edytowane 1 Czerwiec 2011 przez Chrupek3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 On to zrobił z premedytacją, cwaniaczek jeden! Wiedział że bedzie konkurencja z forum to ani słowa nie pisnął:D Oczywko to są wszystko żarty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Na zdrowie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Też głosowałem! Wzornictwo mi się bardzo podoba ! Miś jest tam niesamowitą ikoną! :) Wygrasz - oblejemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 To ma byc publiczna toaleta a jest jedno miejsce siedzace? Damsko-meska toaleta? Troche realizmu - chcesz pogodzic lanie na deske z siadaniem na niej? Chyba w idealnym swiecie ale nie w realu. Juz widze kolejke do toalety w ktorej kobiety na przemian z facetami wchodza :D Z misiem nie mam pojecia o co chodzi - zakladam ze wtajemniczeni wiedza ale normalny przechodzien nie jest wtajemniczony... Jak dla mnie zdecydowany przerost formy nad trescia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi