Napisano 6 Czerwiec 201113 l noto kolejny... warto poczekać tak minutkę... :) http://youtu.be/Ako6YaSNYcg
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Uber! Dla mnie to zupełny wypas jest. Szkoda, że gra taka fajna nie jest...
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Jak to oglądałem to byłem zagubiony. Realne mieszało mi się z nierealnym i sie zastanawiałem WTF? Jakbym to zobaczył w wiadomościach to pewnie bym uwierzył że taki skok technologi nastapił jak spałem.
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Filmik fajny efekty dźwiękowe bardzo fajne i tak w ogóle to nazwa "Armored Core" mi się podoba.
Napisano 9 Czerwiec 201113 l Najlepszy cineamtik, to fakt. Nie wiem czy kiedykolwiek widziałem, coś tak dojrzale zrobionego, bez zbędnych, ogranych komiksowych ujęć. Wreszcie ktoś zrobił świadome, oszczędne ale i dynamiczne ujęcia. Podejrzewam, że osoby które to tworzyły nie znają się w ogóle na trendach cinematikowych, bo jak inaczej wytłumaczyć coś takiego ? :) :)
Napisano 10 Czerwiec 201113 l uuułłłaaaa .... Vulkanami tej wielkości (2:25) wycinkę lasów deszczowych można przeprowadzać.
Napisano 10 Czerwiec 201113 l Ah, mocno jest. niektóre ujęcia wręcz genialne. Dla mnie czuć tu nieco klimatem Terminatora II
Napisano 10 Czerwiec 201113 l to wyglada jakby czesc materialu było realnym video, pomieszanym z grafiką.
Napisano 10 Czerwiec 201113 l Tak też chyba jest. Sprawdziłem poprzednie części i trailery do nich są bardzo podobne. Pełno trików stosowanych z filmów anime. Edytowane 10 Czerwiec 201113 l przez Marvin