Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak obiecalem w watku z felga ... ktorej wszystkie screeny wypadly z forum ... (pewnie po crash\'u) po krotkiej przerwie zamieszczam wentylek ... special version for Loozak :P heh

model poraz kolejny w pelni wykonoany w NURBS\'ach i wyrenderowany we flamingo

pozdrawiam ... i witam po przerwie spowodowanej utrata lacza ...

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe ladny dorob laser i bedzie miecz swietlny :) jestem fanem wentylkow wiec mi sie podoba ciekawe jak bedzie wygladal z cala reszta

Napisano

hyhy - wentylek jak wentylek - przyzwoity - ale renderki to mogles dac ciut wieksze :)

Napisano

jaaaaaaaa pieeeeeeeeeer... :D:D:D no nie dam rady, sam wentylek w WIPie :D ale tak szczegółowego to się nie spodziewałem :) aż szkoda go dopinać do koła, zasługuje na osobną galerię :) tylko zrób większe rendery !! ;P

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

heh ... dzieki chlopaki ... to w sumie bylo takie sobie o ... powiedzialem ze zrobie to zrobilem :)

wentylek bylby pewnie jeszcze bardziej szczegolowy gdybym sie bardziej przylozyl do szukania schematu takowego ... w planie mialem zrobic dokladny model wentylka z obcietym przekrojem ... ale ze nie znalalzem schematu ... to zrobilem ze zdjecia poszczegolnych czesci ...

pozdrawiam

Napisano

Chciałbym ujrzeć samochód z tak dokładnie wykonanymi wszystkimi częściami :) ładna fotka by była.

Napisano

chcesz zobaczyc? To looknij sobie na Porsche pussika, a wentylek, nic dodac nic ujac, dobra robota

Napisano

chyba nie siatkę Pussik ;]

Może zrobimy zrzutę na forum, każdy da jakąś część wykonaną perfekcyjnie iposkłądamy samochód :p Piękne dzieło by wyszło...

Napisano

no, tak czy inaczej ja czekam teraz na fure....bo tak sam wetyl :)

Napisano

No siatkę. Zrzut z ekranu. :>

Perfekcyjnie... kilka osób może zarzucic felgą, a ja moge tarcze hamuclową doszlifować i się podzielić. :-)

Pozostaje aspekt wyboru samochodu.

.. a więc to wszyskto wielki joke. :)

Napisano
  • Autor

no to tak jak prosiliscie siatki i wiekszy render ... choc w sumie to nie wiem po co ... to tylko wentylek :)