maciekG Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 (edytowane) grecka, rzymska, nordycka...jakakolwiek. mam nadzieję, że każdy coś dla siebie znajdzie. Zwyczajowy Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 29.06.2011 godz. 23:59. SONDA: od 30.06 do 02.07 (3 dni) Edytowane 22 Czerwiec 2011 przez maciekG
maciekG Napisano 22 Czerwiec 2011 Autor Napisano 22 Czerwiec 2011 haha..tego nie przewidziałem... mnie się kraken głównie z nim kojarzy jednak:
n-pigeon Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 W tym tygodniu ja pomagam przy TSP, więc jak coś potrzeba to piszcie do mnie na PW, nie śledzę TSP więc nie będę na bieżąco.
ICE Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Jak ostatnio wybralem temat mitologii na chc to nie bylo az tak wielu chetnych, mam nadzieje, ze tutaj bedzie inaczej, no i sam z checia bym cos zmalowal...
Pasiterek Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 (edytowane) 1 Ok już raczej nic więcej nie narysuję, tak więc Cyklopa daje na głosowanie. Uploaded with ImageShack.us 2 Uploaded with ImageShack.us 3 Uploaded with ImageShack.us Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez Pasiterek
rice Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 Witam, doświadczenia brak, czasu mało tyle zdarzyłem w 90min Kratos a właściwie jego plecy ;)
KarolGniazdowski Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam wszystkich, co ich jeszcze nie witałem. :) I jakbym coś pokopał z uploadem, czy czym kolwiek, to nie bijcie, tylko poinformujcie. Staram się ;) Mitologia słowiańska: Edytowane 23 Czerwiec 2011 przez KarolGniazdowski
maciekG Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Napisano 23 Czerwiec 2011 o jak wysypało..i to po pierwszym dniu..nieźle, nieźle.. dajecie dalej :)
rice Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 (edytowane) Podejscie nr2 ;] ciut lepiej zagospodarowalem czas ale na kolorki juz go zbrakło. Od razu małe pytanie, czy wy od razu przechodzicie do malowania czy robicie dość dokładny szkic. Po obrazku statusa wnioskuje ze on wogole nie szkicuje albo robi to bardzo szybko i chaotycznie? a kształt ktory mu wychodzi wynika z doświadczenia w rysowaniu kobitek? Meduza przed przemianą w potwora (węże były w planie ale czasu jak dla mnie zdecydowanie za mało, włosy troche na odpierdziel zrobiłem ;p apdejt ;D Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez rice
leszek_lenia Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 :D nie wiem skad sie wziela ta czerwien
Status Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 rice dostałem, swego czasu, ogromnego kopa w dupę od Daroz'a, właśnie za olewanie szkicu. Od tamtej pory staram się jak mogę, rozplanować wszystko na etapie szkicu. Z tamtej pracki nie mam, bo zespoliłem wszystko w całość, ale tutaj daje przykład na podstawie tego co robię w tej chwili. P.S. Za nisko usta podnieś i będzie spoko ;)
rice Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 Nom, dziekować, pomogło chociaż nadal mi coś z nią nie pasuje :P Jeszcze do niej wróce ale to potem ;]
Status Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 Teraz jak zerknąłem to przyczaiłem, że ma spłaszczony nos. czubek nosa nie powinien być na tym samym poziomie co okolica między oczami (niech ktoś przypomni jak się nazywa to anatomicznie, bo mi ze łba wyleciało).
MGscape Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 Coś z mitologii skandynawskiej - Ullr http://en.wikipedia.org/wiki/Ullr Uploaded with ImageShack.us
Pasiterek Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 Coś strasznego chyba nigdy się nie nauczę robić dynamicznych postaci a tym bardziej w perspektywie... ;( Uploaded with ImageShack.us
KhazadThard Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 Thor, tylko z toporem, jakoś machnął mi się i czas nie pozwolił na zamianę na młot:)
EthicallyChallenged Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 Ode mnie Cerber, straznik hadesu ciekawostka: ogladajac psy do refek trafilem na taka masakre. Szkoda pieska ale co wyglada to jego :> Jakbym takiego mial to kupilbym mu obroze ze zlota normalnie
JoseConseco Napisano 26 Czerwiec 2011 Napisano 26 Czerwiec 2011 Coś widzę speed painting ma wieksze branie niż sculpting. To się przyłączę: Jak by ktoś się zastanawiał to jest 1sze zadanie herkulesa: Zabicie lwa nemejskiego
emmilius Napisano 27 Czerwiec 2011 Napisano 27 Czerwiec 2011 Losie okrutny, daj chwilkę mam takiego smaka na minotaura... Mellon - fajna medusa!
ZiN Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 Kiedyś się przymierzałem do namalowania paru stworów z herosów, ale jakoś się to rozpłynęło. Teraz patrzę na temat speeda i pah... strzeliłem sobie taki malun :P Może bezpośrednio z mitologią nie ma wiele wspólnego ale mi się tak jakoś kojarzy :D
Rekomendowane odpowiedzi