Napisano 13 Lipiec 201113 l Cześć, Czy macie do polecenia jakąś render farme? Potrzebuję wyrenderować w miarę szybko kilkanaście renderów, a mój komp, no co tu dużo gadać powoli to robi :(
Napisano 4 Kwiecień 201311 l Jeżeli szukasz render farmy, to mogę polecić foxrender.pl. Jedna z najtańszych farm ze wsparciem 24/7.
Napisano 4 Kwiecień 201311 l Jeżeli szukasz render farmy, to mogę polecić foxrender.pl. Jedna z najtańszych farm ze wsparciem 24/7.
Napisano 4 Kwiecień 201311 l Ja korzystam czasem z renderfarm.pl które było tu w newsach ogłaszane jakiś czas temu. Nie mam porównania z innymi farmami bo nie korzystałem z innych (poza jedną gdzie wgrywanie sceny przez panel mnie zmęczyło juz na początku) tak tu nie mam problemu ;D pakuje wszystko wrzucam i jazda.
Napisano 4 Kwiecień 201311 l Ja korzystam czasem z renderfarm.pl które było tu w newsach ogłaszane jakiś czas temu. Nie mam porównania z innymi farmami bo nie korzystałem z innych (poza jedną gdzie wgrywanie sceny przez panel mnie zmęczyło juz na początku) tak tu nie mam problemu ;D pakuje wszystko wrzucam i jazda.
Napisano 4 Kwiecień 201311 l Jeżeli chcesz mieć porównanie na foxrender.pl dostajesz 20$ na start, właśnie na testy. Nie znam też wszystkich farm, ale w porównaniu z niektórymi tu rendering startuje od razu, a w innych farmach czekałem w kolejce.
Napisano 4 Kwiecień 201311 l Jeżeli chcesz mieć porównanie na foxrender.pl dostajesz 20$ na start, właśnie na testy. Nie znam też wszystkich farm, ale w porównaniu z niektórymi tu rendering startuje od razu, a w innych farmach czekałem w kolejce.
Napisano 5 Kwiecień 201311 l Liczy "wporzo" ale rachunek jaki ostatnio zapłaciłem już taki nie był. Nie zadałem sobie trudu na analizę bo potrzebne mi były rendery ale jak dla mnie był "kosmiczny". Mimo zażądania renderu długo/tanio.
Napisano 6 Kwiecień 201311 l Jak wygląda sprawa z obsługą przez farmy pluginów szczególnie multiscattera ?
Napisano 12 Kwiecień 201311 l Na http://www.foxrender.pl można puścić sobie testowy rendering kilku klatek i zobaczyć cenę pojedynczej klatki. Wtedy można policzyć ile będzie kosztowała całość. Są elastyczni jeżeli chodzi o nietypowe wtyczki. Jeżeli jest potrzeba, mogą nawet kupić wtyczkę przy dużych projektach.
Napisano 30 Czerwiec 201311 l Polecam skorzystanie z GarageFarm.net. Najniższe ceny na rynku, bardzo wysoki poziom obsługi klienta, możliwość testowania sceny przez renderingiem