Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Czy macie do polecenia jakąś render farme? Potrzebuję wyrenderować w miarę szybko kilkanaście renderów, a mój komp, no co tu dużo gadać powoli to robi :(

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja korzystam czasem z renderfarm.pl które było tu w newsach ogłaszane jakiś czas temu. Nie mam porównania z innymi farmami bo nie korzystałem z innych (poza jedną gdzie wgrywanie sceny przez panel mnie zmęczyło juz na początku) tak tu nie mam problemu ;D pakuje wszystko wrzucam i jazda.

Napisano

Ja korzystam czasem z renderfarm.pl które było tu w newsach ogłaszane jakiś czas temu. Nie mam porównania z innymi farmami bo nie korzystałem z innych (poza jedną gdzie wgrywanie sceny przez panel mnie zmęczyło juz na początku) tak tu nie mam problemu ;D pakuje wszystko wrzucam i jazda.

Napisano

Jeżeli chcesz mieć porównanie na foxrender.pl dostajesz 20$ na start, właśnie na testy. Nie znam też wszystkich farm, ale w porównaniu z niektórymi tu rendering startuje od razu, a w innych farmach czekałem w kolejce.

Napisano

Jeżeli chcesz mieć porównanie na foxrender.pl dostajesz 20$ na start, właśnie na testy. Nie znam też wszystkich farm, ale w porównaniu z niektórymi tu rendering startuje od razu, a w innych farmach czekałem w kolejce.

Napisano

Liczy "wporzo" ale rachunek jaki ostatnio zapłaciłem już taki nie był. Nie zadałem sobie trudu na analizę bo potrzebne mi były rendery ale jak dla mnie był "kosmiczny". Mimo zażądania renderu długo/tanio.

Napisano

Na http://www.foxrender.pl można puścić sobie testowy rendering kilku klatek i zobaczyć cenę pojedynczej klatki. Wtedy można policzyć ile będzie kosztowała całość. Są elastyczni jeżeli chodzi o nietypowe wtyczki. Jeżeli jest potrzeba, mogą nawet kupić wtyczkę przy dużych projektach.