Sayja Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Witam, zamieszczam ilustrację nad którą ostatnio pracowałem. Mental ray w maya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 łoj,strasny glut:D Refki,refki,anatomia bo narazie to ziemniak z wąsami a nie krasnolud;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Mafida...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 łoj,strasny glut:D Refki,refki,anatomia bo narazie to ziemniak z wąsami a nie krasnolud;) Ale to przecież krasnolud :P Autor tak go sobie wyobraził, jak dla mnie (mam za sobą parę gier i filmów fantastycznych) to jest w porządku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 No właśnie. Dla ciebie jest ok ale jak trochę porzeźbisz to się oko wyrobi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 No dobrze, nie chcę się kłócić :) We wszelkich zwierzętach, ludziach, stworach itp. jestem beznadziejny xD Wyraziłem po prostu opinie osoby która na czymś takim się nie zna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi