adek Napisano 10 Sierpień 2011 Napisano 10 Sierpień 2011 123D Sculpt czyli rzeźbimy na iPadzie. Autodesk właśnie wydał nową aplikację do sculptingu na iPada. Aplikacja na razie jest darmowa i do pobrania z Apple App Store. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1935
comander_barnik Napisano 11 Sierpień 2011 Napisano 11 Sierpień 2011 zabawka dla hipsterów bawiących się w "grafików" między kolejnymi libacjami, moja opinia.
syjon Napisano 11 Sierpień 2011 Napisano 11 Sierpień 2011 autor filmu bardzo pokazuje do czego przeznaczony jest ten program ;]
Gotham Napisano 27 Sierpień 2011 Napisano 27 Sierpień 2011 Odkopuję newsa bo szczerze mnie ubawiło że darmowa aplikacja na ipada ma lepsze narzędzia do "sculptu" niż ekhem... dosyć odległy od darmowego 3dsmax ;P. Dobry soft, nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić w nim coś fajnego, ciekawe jak szybko będzie rosnąć wydajność takich urządzeń.
mafida Napisano 27 Sierpień 2011 Napisano 27 Sierpień 2011 A kto kupi mudboxa jak go w maxie zintegrują:D?
jaras Napisano 27 Sierpień 2011 Napisano 27 Sierpień 2011 wow, jestem pod wrazeniem, bardzo podoba mi sie to rzeźbienie paluchami! Prawie jak w glinie - i do tego za darmo (pomijając cenę ipada ;)
Rekomendowane odpowiedzi