lukanus Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 Fajna plansza :) Muszę zaktualizować galerię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2011 dzięki :) jak Ci się podoba, to weź coś zmajstruj w wolnej chwili, chyba że jesteś cziken i pękasz :p albo nie masz czasu, bo musisz aktualizować galerię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 Aktualnie to czekam na bitwe game-art ktora pewnie jutro ruszy :) Po drugie chce dac wam szanse :D :D --- - Wysłano z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Temat super! biorę w zasadzie udział ze względu na pana Grangela którego jestem fanem ;] Victor van Dort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygmy Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Beetlejuice / Sok z Żuka Lucek kazał to wrzucam :) Mam nadzieję, że uda mi się zmieścić w czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2011 @rice, bardzo fajnie, choć Victor miał chyba nieco inną zaczeskę :) @Pygmy, słusznie, słuchaj się Lucka :) ciekawe co żuk ma w środku... czekamy na update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Nie słuchaj Lucka bo się nie zna. A kto wyrzeźbi dłoń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2011 Nie słuchaj Lucka bo się nie zna. jaki skromny! prawdziwy dżentelmen! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 Lukanusie jak widzę co wyprawiają amerykańce na zbrushcentral czy francuzy na cgfeedback to mam wątpliwości czy w ogóle znam kogoś kto się zna na sculptcie. No ale w końcu i ich złapiemy za ogon:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygmy Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Beetlejuice / Sok z Żuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 2h Jak znajdę chwilę to postaram się jeszcze coś machnąć w klimatach podkrążonych oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 No to ja tylko Czekam az Hatt3r cos pokaze, bylby chyba chory gdyby na Burtona nic nie wrzucil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 on jest chory że nie może projektu skończyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 25 Sierpień 2011 Share Napisano 25 Sierpień 2011 Luźna inspiracja planetą małp. Nie oglądałem filmu więc to nikt konkretny. Jak za mało małpowaty to dołożę włosy, bo chcę żeby zostało w tym sporo człowieka. Chyba że model do pupy to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria Napisano 25 Sierpień 2011 Share Napisano 25 Sierpień 2011 Cześć, beetlejuice dla odmiany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygmy Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Myślę sobie: lucek coś Ci się chyba pokręciło, co ma Planeta Małp do Burtona... Patrzę, a jednak - wyreżyserował przedostatnią wersję. Człowiek uczy się całe życie :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 cpt. by Jeff Solway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 (edytowane) Dzisiaj wieczorem pojawi się sonda :) Około 20:00. Edit: sonda pojawi sie jutro. Nie mam aktualnie dostępu do kompa. Wysłano z telefonu. Edytowane 29 Sierpień 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Wrzucam stweakowane proporcje. Jest jeszcze dużo czasu ale jakoś nie mam serca do tego modelu. Może następnym razem (akurat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi