Napisano 13 Sierpień 201113 l Autor dzięki :) jak Ci się podoba, to weź coś zmajstruj w wolnej chwili, chyba że jesteś cziken i pękasz :p albo nie masz czasu, bo musisz aktualizować galerię ;)
Napisano 13 Sierpień 201113 l Aktualnie to czekam na bitwe game-art ktora pewnie jutro ruszy :) Po drugie chce dac wam szanse :D :D --- - Wysłano z telefonu
Napisano 14 Sierpień 201113 l Temat super! biorę w zasadzie udział ze względu na pana Grangela którego jestem fanem ;] Victor van Dort
Napisano 18 Sierpień 201113 l Beetlejuice / Sok z Żuka Lucek kazał to wrzucam :) Mam nadzieję, że uda mi się zmieścić w czasie...
Napisano 18 Sierpień 201113 l Autor @rice, bardzo fajnie, choć Victor miał chyba nieco inną zaczeskę :) @Pygmy, słusznie, słuchaj się Lucka :) ciekawe co żuk ma w środku... czekamy na update :)
Napisano 19 Sierpień 201113 l Autor Nie słuchaj Lucka bo się nie zna. jaki skromny! prawdziwy dżentelmen! ;)
Napisano 19 Sierpień 201113 l Lukanusie jak widzę co wyprawiają amerykańce na zbrushcentral czy francuzy na cgfeedback to mam wątpliwości czy w ogóle znam kogoś kto się zna na sculptcie. No ale w końcu i ich złapiemy za ogon:D
Napisano 22 Sierpień 201113 l 2h Jak znajdę chwilę to postaram się jeszcze coś machnąć w klimatach podkrążonych oczu.
Napisano 23 Sierpień 201113 l No to ja tylko Czekam az Hatt3r cos pokaze, bylby chyba chory gdyby na Burtona nic nie wrzucil :P
Napisano 25 Sierpień 201113 l Luźna inspiracja planetą małp. Nie oglądałem filmu więc to nikt konkretny. Jak za mało małpowaty to dołożę włosy, bo chcę żeby zostało w tym sporo człowieka. Chyba że model do pupy to piszcie.
Napisano 26 Sierpień 201113 l Myślę sobie: lucek coś Ci się chyba pokręciło, co ma Planeta Małp do Burtona... Patrzę, a jednak - wyreżyserował przedostatnią wersję. Człowiek uczy się całe życie :)))
Napisano 29 Sierpień 201113 l Dzisiaj wieczorem pojawi się sonda :) Około 20:00. Edit: sonda pojawi sie jutro. Nie mam aktualnie dostępu do kompa. Wysłano z telefonu. Edytowane 29 Sierpień 201113 l przez Vega
Napisano 29 Sierpień 201113 l Wrzucam stweakowane proporcje. Jest jeszcze dużo czasu ale jakoś nie mam serca do tego modelu. Może następnym razem (akurat).