Sroka8888 Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Witam Przedstawiam pracę którą ostatnio wykonałem. Wpierw ta scena miała mi posłużyć do testów lecz potem postanowiłem że będzie z tego coś więcej. A tu Hi-Res: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Fajnie wyszło. Szkoda że nie ma odbić w ostatnim, zabrakło życia. Na ostatnim zbliżeniu krzesła na pierwszym planie mają też mało poly i widać kanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sroka8888 Napisano 26 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2011 Lucek:Dzięki.Właśnie zastanawiałem się czy wrzucać ten ostatni render i chyba go nie potrzebnie wrzuciłem ale jak już jest to niech zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Efekt wizualny jest dość ciekawy, ale odbite (mirrory) klawiatury i monitory to fuszerka :] Najpierw zastanawiałem się dlaczego myszki leżą po lewej stronie. And then it hit me! ;) Poza tym dość ciasno tam jest i kabelki zasilające by się przydały. Na pierwszy rzut oka bardzo ładnie. Na drugi już wychodzą niedociągnięcia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GustavJoseph Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Podobają mi się rendery zwłaszcza 1 i 3. Bardzo fajne, klimatyczne, i fajny realistyczny efekt DOF na tych ujęciach. Można wiedzieć w czym renderowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Czyżby inspiracja Alexem Romanem i jego "The Third and the Seventh" ;)? Fajnie wyszło :) Faktycznie rażą trochę myszki po leewej stronie klawiatury (broń może nie urażając leworęcznych), ale to dostrzegalne jest przy drugim rzucie okiem :) Podoba się. Ciastuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sroka8888 Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 arev: Dzięki z komentarz. Z tymi klawiaturami to trochę dowaliłem ale jak coś to można powiedzieć że to dla leworęcznych następnym razem będę pamiętał żeby sprawdzić czy dobrze ustawiłem. GustavJoseph: Dzięki. renderowane w Vray. ciastuch: Dzięki. Tak inspirowałem się pracą Alexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Świetne światło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shido Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 również doceniam oświetlenie ;) super wygląda, chciał bym jeszcze zobaczyć to w świetle dziennym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Bardzo fajne. Inspirować się masterami to jedno, a umieć wykonać pracę w ich stylu to drugie. Wiadomo, że pierwsze każdy może. Ty dokonałeś dwóch rzeczy;) Dlatego szacun. EDIT: W ogóle masz świetny styl - poprzednia pracka też tego dowodzi (ta ikona architektury) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sroka8888 Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2011 Zbychowaty,Shido,bolitic: Dzięki za komentarze, w scenie znajduje się tylko jeden Vray plane który oświetla wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi