badassky Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 8 Styczeń 2014 Share Napisano 8 Styczeń 2014 siema BYKU TY :D robocik na plusik a spidzioch z mrówką pogilgaj dalej bo warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 13 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2014 siema siema ;D jak będę to jeszcze tykał to na pewno zmienię kamerę bo na razie jest chyba za banalna :P speed z wczorajszego wieczoru ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 14 Styczeń 2014 Share Napisano 14 Styczeń 2014 bardzo design przypomina ten który robiłeś na Challenge Corner :) martwa bardzo ładnie, a samolot ma krzywy dziub:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 6 Luty 2014 Autor Share Napisano 6 Luty 2014 Dzięki za odwiedziny :) Heh, zauważyłem to w późnym etapie pracy i już nie chciało mi się tego zmieniać, następnym razem zrobię coś ciekawszego. Prawda, z tym dziobem sporo się namęczyłem, ale w ramach pracy nad perspektywa zrobiłem takie dwa samochodziki. Pierwszy inspirowany jakimś tam Ferrari a drugi autorski :) Tutaj chyba mocno spieprzyłem oświetlenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Hejo! Małe ogłoszenie: Mam do sprzedania książkę Scotta Robertsona HOW TO DRAW. zapraszam na aukcję: http://allegro.pl/show_item.php?item=4136689951 Dla osób z maxa przesyłka gratis!!! Wystarczy dopisać w mailu, że ma się konto, bądź w jaki koliwek inny sposób to zaznaczyć... Reszty prac na razie nie wrzucam bo są za mało dopieszczone. Pierwszą spodziewam się jeszcze kończyć. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 Trochę podmalowane.. plus kilka innych, starszych lub nowszych pierdół: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 2 ostatnie mają moc, warto dokończyć pana druida Łapkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 3 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Dzięki, Jak coś to wolałbym zacząć od nowa tą pracę. Za dużo mam w tym swoim "portfolio" ilustracji postaciami ustawionymi frontalnie. To już nawet mi się nudzi. Trzeba wyjść comfort zone kiedyś. Przymierzam się do zrobienia kreatywnego CV.... (coś z oczami jest mocno nie halo) ...reszty nie wrzucam bo miernota sama :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Portret z fotki, reszta z czachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 31 Lipiec 2014 Share Napisano 31 Lipiec 2014 niga najelpszy !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 26 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2014 Dzięki Kalber :D Kolejna do kolekcji xD i skromne początki w 3d, chyba nie ma sensu zakładać oddzielnego wątku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 26 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2014 Kolejny sculpt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2014 Master study :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 27 Sierpień 2014 Share Napisano 27 Sierpień 2014 Strasznie się jaram twoją teczką :D Często przewijam sobie od 1 strony do końca, bardzo fajnie patrzy się na twój progres. Pierwsze studium bardzo fajne jeśli chodzi o postać, za to tło wygląda bardzo jak jakaś makieta przez to, że te góry są zbyt nasycone - tak myślę. Ogólnie nie znam oryginału ale takie są moje odczucia. Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubush Napisano 29 Sierpień 2014 Share Napisano 29 Sierpień 2014 Fajna murzynka, te 3d początki masz obiecujące. Coraz bardziej mam ochotę na swoje 3d początki. Mógłbyś spróbować namalować coś bardziej dopicowanego. Studium czy coś z głowy. (myślę że dużo się nauczysz) Tak mi się to skojarzyło z tym co Coyote ostatnio na fejsie udostępnił od Robha Ruppela: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152178200602924&set=a.177870047923.118815.719112923&type=1&theater Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 29 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2014 Rain- Dzięki, nawet nie wiesz jak miło mi to słyszeć :3 nom studium jest mocno przesycone, tutaj jest oryginał: http://uploads4.wikiart.org/images/john-singer-sargent/reconnoitering.jpg Kubush- Dzięki :) bardzo polecam, mając jakąś wiedzę o anatomii wgryzienie się w 3d sculpting jest na serio nietrudne, a jakże przyjemne :) Ciągle ze sobą walczę w tej kwestii, mam zeszyt pełen pomysłów na prace, a zawsze się zniechęcam bo nie wychodzi mi tak jak chce, a to przecież bez sensu, bo póki nie zepsuję tych kilku prac to się niczego nie nauczę!! EDIT: Jak się dorwę do jakiegoś aparatu, albo ogromnego skanera to powrzucam rysunki z DOMINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 31 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2014 Szybcioch z wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Ale mi się podoba ten kreskowy rozpiernicz :D Widać, że fajnie można w ten sposób bryłę trzymać, mimo, że przy niektórych rejonach obrazu oczy mi zezują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Dzięki thesz :) Zapraszam zainteresowanych!! No i coś na szybko ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 17 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2014 Zamiast zrobić coś na maxa odpicowanego biję kolejne rekordy prędkości...:P Tłumaczę sobie, że to z braku czasu, a nie skilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciputek Napisano 23 Wrzesień 2014 Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Hej :) Daniel pokazywał mi Twoje prace po powrocie z warsztatów, które prowadził w Terespolu - i tak myślałam, że skądś je kojarzę! Widać, że porządnie pracujesz nad warsztatem, wnikliwie obserwujesz rozkłady świateł, relacje kolorów - bardzo mi się to podoba. Szybko wyłapujesz atmosferę sceny, jej klimat barwny i światłocień. Troszkę gorzej z zaobserwowniem kształtów i proporcji - tutaj na przykład, ta pani na dole ma słabo zaobserwowane zgięcie łokcia - wygląda nienaturalnie, jak u barbie. Poza tym ta praca bardzo mi się podoba. Zwłaszcza, jak już wspominałam, kolory - delikatnie kontrastująca zieleń w tle świetnie tu działa. Podoba mi się też wyraźny ślad pędzla, których kierunki nadają przyjemny rytm pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 5 Październik 2014 Autor Share Napisano 5 Październik 2014 Dzięki za wizytę :) Miło mi, że mnie skojarzyłaś :D Długa droga przede mną zanim osiągnę zadowalający poziom więc każde słowo krytyki jest dla mnie ważne :) Pozdrów Daniela! Trochę poprawiłem łokieć i nieco "przylizałem" pracę, mam nadzieję, że nie pozbawiłem jej malarskości :D Plus komiks z warsztatów: Sorki, że takie olbrzymy, ale inaczej ny nie było widać napisów :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 za komiks fronta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 polecam książke "making comics" scotta mcleoda, pomaga pisac czytelniejsze i bardziej swiadome komiksy c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 5 Październik 2014 Autor Share Napisano 5 Październik 2014 Dzięki Kalber :3 Rozpu- Dzięki, sprawdzę co i jak. Właśnie zamówiłem sobie framed ink, może też mi co nieco rozjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 15 Październik 2014 Autor Share Napisano 15 Październik 2014 wieczorny speed na lepszy sen :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 1 Listopad 2014 Autor Share Napisano 1 Listopad 2014 (edytowane) trying to get gut... Edytowane 1 Listopad 2014 przez badassky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 świetny design koniomrówkojada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 1 Listopad 2014 Autor Share Napisano 1 Listopad 2014 W gwoli ścisłości to mrówkojadokoń :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 inspirowałes się pracą wojsuja? http://i1060.photobucket.com/albums/t441/Wojsuj/ko1440_zpsf9c3d0d2.jpg xdxdxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 Gdzie ty tu widzisz inspiracje tym czymś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 1 Listopad 2014 Autor Share Napisano 1 Listopad 2014 oficjalnie nie, wolę nie mieć pozwów o plagiat na koncie xD EDIT: Chyba zrobię wersję z głową konia, wizja mrówkojadokonia chyba nie przejdzie :( (a taki dumny z niego byłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 nie rób, mi sie podoba, kolejny rycerz na koniu jest nudny, a tym mnie pozytywnie zaskoczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 Kalber jaja se robie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 no tak coś myślałem bo pokazujesz jakiś obrazek z przedszkola :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 2 Listopad 2014 Share Napisano 2 Listopad 2014 i bombadil zostaw mrówkojada, tylko - zeby dopelnic zarąbistosci - niech on plonie i strzela piorunami z oczu :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Netrush Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 Hej, bardzo inspirująca teczka. Zrobiłeś spory progress od początku, szkoda tylko, że te najstarsze prace już nie są dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 25 Listopad 2014 Autor Share Napisano 25 Listopad 2014 Rozpu- pioruny i płomienie może pojawią się w innej ilustracji :3 Netrush- Miło mi, że przejrzałeś całą :) gwarantuję, że nie ma czego żałować, w oczy by Cię tylko zapiekło jakbyś to zobaczył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Łoł czy ja widzę odbicie okna na tym kubku czy tylko przypadkiem to wyszło? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 Ten mrówkoniojad jest mistrzowski!! Świetny dizajn :D i bardzo estetycznie to namalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlanRysa Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 kubek rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 4 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2014 DPFantasy- całkowicie przypadkowo, jak większość fajnych rzeczy w moich pracach :D Urbanboogie- cieszę się, że Ci się podoba :3 AlanRysa- dziękuję :) Jeszcze pytanko do ludzi co to się na logach znają. Jak to jest złe w skali od zera do comic sans i co zrobić żeby był dobre? "Klient" chce kolorowo i wesoło...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mats Napisano 4 Grudzień 2014 Share Napisano 4 Grudzień 2014 Spróbuj może bardziej zsyntezować to logo bo jest zbyt skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 Hej Bombadil ,logo faktycznie ,dużo dużo uprościć . Ogólnie graficznie wygląda całkiem spoko :) PS. Przyjemne maluneczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 8 Grudzień 2014 Share Napisano 8 Grudzień 2014 ej zmień proszę kompozycję na tym logo, bo w abstrakcyjny sposób przypomina sisiora :D jak bierzesz się za logo to z takich podstawowych rzeczy to fajnie jakby było na polu kwadrata (najlepiej się skaluje), bardzo proste i czytelne kształty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 13 Marzec 2015 Autor Share Napisano 13 Marzec 2015 Chyba trochę zaniedbałem teczunię, pora nadrobić :D mats- siłą rzeczy musiałem uprościć logo bo się okazało, że nie można wykorzystywać symbolu igrzysk nawet jak się robi dla jakiegoś tak klubu :(( soulinka- dzięki :) motyl- mało płacili, to forma karnego kutasa!! :D najfajniejszych rzeczy i tak nie mogę pokazać bo okrutne nda mi zabrania, a reszta po porstu brzydka :(((( z lustra (jakby to miało jakieś większe znaczenie :D ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Siemka! Mam pytanie, które przewija się przez maxa już od bardzo dawna, mianowicie stoję przed wyborem studiów i jednym z niewielu sensownych opcji wydaje się być ASP. Opinie o uczelni są najróżniejsze, ale zdaje mi się, że na pewno w żaden sposób nie przeszkadza to w rozwoju. z chęcią poznam Wasze opinie. Nawet jeśli ktoś sądzi, że powinienem uciekać od branży jak najdalej bo się nie nadaje :D W związku z uczelnią chciałbym też zapytać, czy przy rekrutacji komisja negatywnie ocenia prace DP, czy już uświadomili sobie, że to "pełnowartościowa" technika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 30 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Wczoraj streamowałem malowanko postaci do gry 8suns jeśli ktoś chce obejrzeć to zapraszam: http://www.twitch.tv/8suns/v/4503878 (polecam od razu przewinąć do 1.30 :D ) Wszelaka krytyka bardzo w cenie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Hejo! Kolejna dawka conceptów ;) to pierwsza praca do projektu: A to rzeczy z wczorajszego twitcha, jakby ktoś chciał zerknąć to zapraszam: http://www.twitch.tv/8suns/v/6282750 A to już wcześniejsza praca ;) Krytyka bardzo pożądana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi