jckob Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Zabawne nie......no ale jestem dopiero poczatkujacym.... [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > jckob]
rowr Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 eeeee no ma swoj klimat :D ps skasuj jeden temat bo sie zdublowaly [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > rowr]
SansSerif Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 proponuje zmiane tematu na zgodny z regulaminem czyli >>> Postac 3D: PetardMen
chveti Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 proponuje tutoriale czyli >>> http://max3d.pl/tutoriale.php
Salvator Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 dobre, dobre, najważniejsze jak od początku człowiek ma swój styl ;]
Gość User190 Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 to ja powiem tylko tyle: lol.... myślę, że to odda moją reakcję na ten wątek :)
Mateusz Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 temat zmien... ;) mi sie przypomina wystroj studia \"domowego przedszkola\" ;) calkiem zabawny ten PETARDMAN ;)
Damian Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 mi sie tez podoba :) ale temat mi sie zdecydowanie nie podoba! poczytaj regulamin, i się zastosuj.
Gość User190 Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Ejjj.. bez kitu - powinniśmy Cię zjeździć za tą prackę, ale jest tak śmieszna w swojej beznadziejności, że ja nie mogę... jest słaba.. modelowanie, oświetlenie, render leżą... ale ma coś w sobie :) Ile razy rzucam okiem na Galerię i widzę ten temat to wchodze tu, otwieram tą prackę i polewam z niej.. nie mam pojęcia czemu... rotfl lol rotfl
Beatou Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Buahahaha dołączam się do wszystkich opinii hehe ta praca ma coś w sobie co śmieszy.... do bólu i podłogi ;] Mało nie spadłem z krzesła.... te kolorki.... fajny masz styl na początku ;] Zacznij coś robić.... bo nie mogę się doczekać czegoś lepszego... i proponuję zostać przy śmiechowych projektach... skoro na początku Ci wychodzą to.... rotfl, lol, bk itp... Pojechałeś wszystkich... Beatou
SiD Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Stary i no superrr, poczatkujacy nie walnoles fajnego i orginalnego jak moge tak powiedziec Petardonikaaaa... mozna by zec ze wybuchowo pokazales sie na forum hehehehehe... Superrr
Rekomendowane odpowiedzi