Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe no. całe 3sekundy dodali, zabierając świetną muzykę.

Napisano

Przewinąłem na koniec by zobaczyć te 3 sekundy... żal że zabrakło muzyki ;)

Napisano

Oto i brakujące ogniwo:

Bez tego faktycznie ten trailer wyprany z klimatu.

Napisano

Hmm trzeba zrobić przeróbkę i dodać muzykę :) jednak bez niej, to nie to samo ;)

Mimo wszystko miło jeszcze raz popatrzeć na tak świetną animacje ;)

Napisano

Nie ma sensu robić przeróbki, skoro tak niewiele zmian zaszło w tym trailerze bez muzyki. :P

No i tradycyjnie oglądając ten materiał żałuje się, że to nie film pełnometrażowy. :) Chociaż za AC nie przepadam...

Napisano

Film ma ponoć powstać, jako produkcja oddziału filmowego samego Ubisoftu, ale to powinna być właśnie animka, jak ta :), ale to tylko marzenia...

Napisano

Buuuuuuu, buuuuuuuuuuuu..... wlasnie moj sen o najlepszym trailerze jaki widzialem z najlepsza muza jaka slyszalem, runa na pysk.... buuuuuuu.

Napisano

Podobno Digic robi łącznie 20 minut animacji rocznie, więc ciekawe ile czasu i kasy poszłoby na pełnometrażowy film w takiej jakości. ;)

Napisano

Quentin - pewnie jak na inne filmy czy seriale ktore tez sie nie kreci w tydzien i tez maja ogromne budzety. Pytanie ile by zarobil bo o to sie wszystko rozbija. Ja bym pobiegl do kina ;)

Napisano

Gdyby wziąć ekipę od Shreka (czyli setki ludzi) to by się w rok/dwa wyrobili. Ja też bym pobiegł do kina, mimo że za grą nie przepadam. :P

Napisano

Błle. Wszystko zgodnie z regułą, która mówi żeby nie poprawiać dobrych rzeczy.