Boomagz Napisano 29 Wrzesień 2011 Napisano 29 Wrzesień 2011 Witam wszystkich! Przedstawiam model mojego auta, pracowałem nad nim dość długo bo około 4 tygodnie ale z dużymi przerwami. Czas rzeczywisty to +/-60h. Jest to pierwsza z moich prac doprowadzona do takiego stanu wiec postanowiłem zamieścić ja w finished. Zapraszam do komentowania! Soft: 3dsmax, Vray 2.0, PS Pozdrawiam!
safian Napisano 29 Wrzesień 2011 Napisano 29 Wrzesień 2011 Z chęcią bym Cię pozbawił tego samochodu. Co do kwestii 3D to render Ci nie wyszedł, bo w wielu miejscach nie wiem jak to ująć - jest pixeloza (?). Po za tym moje niedoświadczone oko nic więcej nie znalazło ;).
Boomagz Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Napisano 29 Wrzesień 2011 Rendery robiłem w 1920x1080 wiec rozdzielczości nie jest zbyt wysoka po za tym zmniejszyłem obraz przesyłając zdjęcia na serwer 1024x768 więc "pixeloza" może występować. Chociaż wydaje mi się ze chodzi ci o kropki na lakierze w obrębie refleksów jeżeli tak to chodziło o uzyskanie takiego efektu, jest to struktura lakieru i opiłki metalicznego lakieru.
Sebazx6r Napisano 29 Wrzesień 2011 Napisano 29 Wrzesień 2011 Wydaje mi sie ze z tej odleglosci nie powinno jej byc widac. Tzn ej struktury? Ładne auto.
rzulu Napisano 28 Październik 2011 Napisano 28 Październik 2011 A moze wyrenderujesz srebrnego :) ? i moze wersja nie obnizana :) Pozdrawiam
aces87 Napisano 28 Październik 2011 Napisano 28 Październik 2011 Lakier świetny, kto nigdy nie przyjrzał się z bliska może tego nie skojarzyć, ale "może" faktycznie z tej odległości nie powinien aż tak rzucać się w oczy, może mógłby być troszkę drobniejszy. W każdym razie mi bardzo się podoba.
Boomagz Napisano 28 Październik 2011 Autor Napisano 28 Październik 2011 KMiklas - Wrzucając tutaj rendery pomyślałem ze może się to komuś nie spodobać i jakoś tak wyszło. Plasterki mam w rzeczywistości :P rzulu - Ostatnio nie mam na nic czasu ale jak trochę znajdę to na pewno zrobię!
KMiklas Napisano 28 Październik 2011 Napisano 28 Październik 2011 a robisz to dla kogoś czy dla siebie? ;] pokaż te plasterki (i 3D i real:D), ciekawie to wygląda.
Boomagz Napisano 28 Październik 2011 Autor Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Zrobiłem go dla siebie, sam takim jeżdżę. Co do naklejek postaram się wrzucić w najbliższym czasie :D Edytowane 28 Październik 2011 przez Boomagz
Rekomendowane odpowiedzi