Boomagz Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Witam wszystkich! Przedstawiam model mojego auta, pracowałem nad nim dość długo bo około 4 tygodnie ale z dużymi przerwami. Czas rzeczywisty to +/-60h. Jest to pierwsza z moich prac doprowadzona do takiego stanu wiec postanowiłem zamieścić ja w finished. Zapraszam do komentowania! Soft: 3dsmax, Vray 2.0, PS Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Z chęcią bym Cię pozbawił tego samochodu. Co do kwestii 3D to render Ci nie wyszedł, bo w wielu miejscach nie wiem jak to ująć - jest pixeloza (?). Po za tym moje niedoświadczone oko nic więcej nie znalazło ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boomagz Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Rendery robiłem w 1920x1080 wiec rozdzielczości nie jest zbyt wysoka po za tym zmniejszyłem obraz przesyłając zdjęcia na serwer 1024x768 więc "pixeloza" może występować. Chociaż wydaje mi się ze chodzi ci o kropki na lakierze w obrębie refleksów jeżeli tak to chodziło o uzyskanie takiego efektu, jest to struktura lakieru i opiłki metalicznego lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Wydaje mi sie ze z tej odleglosci nie powinno jej byc widac. Tzn ej struktury? Ładne auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 wolałem wersję z plastrami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzulu Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 A moze wyrenderujesz srebrnego :) ? i moze wersja nie obnizana :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aces87 Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 Lakier świetny, kto nigdy nie przyjrzał się z bliska może tego nie skojarzyć, ale "może" faktycznie z tej odległości nie powinien aż tak rzucać się w oczy, może mógłby być troszkę drobniejszy. W każdym razie mi bardzo się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boomagz Napisano 28 Październik 2011 Autor Share Napisano 28 Październik 2011 KMiklas - Wrzucając tutaj rendery pomyślałem ze może się to komuś nie spodobać i jakoś tak wyszło. Plasterki mam w rzeczywistości :P rzulu - Ostatnio nie mam na nic czasu ale jak trochę znajdę to na pewno zrobię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 a robisz to dla kogoś czy dla siebie? ;] pokaż te plasterki (i 3D i real:D), ciekawie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boomagz Napisano 28 Październik 2011 Autor Share Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Zrobiłem go dla siebie, sam takim jeżdżę. Co do naklejek postaram się wrzucić w najbliższym czasie :D Edytowane 28 Październik 2011 przez Boomagz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi