Napisano 4 Październik 201113 l Dzisiaj mam dla Was sporą informacji prasowych z konferencji Adobe MAX która ma miejsce właśnie w Los Angeles (3-5 października). Na początek informacje związane z nowymi aplikacjami mobilnymi dla tabletów z systemem Android oraz iOS - aplikacji Tablet Touch. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2020
Napisano 4 Październik 201113 l No spoko, nie mam nic przeciwko. Tyle ze cale to powazne gadanie, cala otoczka sensacyjna "now you can SIMPLY erase things!" WOOOOW! KUPUJE! :D Widac tez slimaczenie sie tego - wystarczy zerknac na tragiczny czas skalowania w pierwszym wideo. Nie dziwie sie znajac moc tablecikow. Wciaz stoje na stanowisku ze to bardziej dla przyszpanowania niz do pracy - chocby i mobilnej. Szlag by mnie trafil jakbym mial miachac palcami po ekranie i czekac az reszta nadazy za nimi - dodatkowo majac klienta za plecami.
Napisano 5 Październik 201113 l Nareszcie narzędzia dla profesjonalistów... Co za pierdoły. Jeszcze to "the limit is only your imagination", to jakaż pożywka dla hipsterów chyba. ;) Jakby cały pakiet był jedną aplikacją za dolara to bardzo miło, tak to trochę krucho to wypada patrząc na konkurencje (również darmową).
Napisano 5 Październik 201113 l no ewidentnie gra urodziła mysz. dziwne ze to najwazniejsza wiadmosc zdaniem adobe konczacego się adobe max.
Napisano 5 Październik 201113 l dokladnie... poprzednie app tez byly troche malo uzyteczne... Np. proponowaly rezygnacje z klawiatury na rzecz ipada, ktory zawieral kilkanascie skrotow klawiszowych.... PO CO? Polecam wam takie programy jak Sketchbook pro i ArtRage. One sa serio otwieraja nowe mozliwosci...(mowie o PC) Moze z Adobe odeszlo pare osob? I juz nie ma kto wymyslac?
Napisano 5 Październik 201113 l syjon mozesz opisac jakie mozliwosci otwiera sketchbook pro i artrage w porownaniu do photoshopa?
Napisano 6 Październik 201113 l Nie ma sensu opowiadać, wystarczy zajrzeć na youtube. Sketchbook w ogóle mi się nie podoba, za to Artrage jest rewelacją.
Napisano 6 Październik 201113 l Moze z Adobe odeszlo pare osob? I juz nie ma kto wymyslac? Mimo, ze we flashu mzesz zrobić praktycznie kazda apkę na telefon i stacjonara jednoczesnie oni nigdy nie byli bym naprawde zainteresowani - teraz pokazują jakieś spady z ich zakladki z appkami na AIR - jakby dopompowali promocję to kazdy poczatkujacy programista mialby taką appkę na mobilne urządzenia w swoim folio. Dobrze ze nowa flaszka wyszła też, jakos przełknę ciszę w temacie mobile apps.