graphic Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Bardzo dawno się nie udzielałem więc postanowiłem, że coś wrzucę. Doopy nie urywa ale może komuś się spodoba. 1700 tris tex: Diff 1024 Normal 1024 Spec 512 Emissive 512 Jest jeszcze detail normal ale nie wrzucałem jeszcze na model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 dobre !! :) szkoda że tak jednolita tekstura, mam na myśli monotonną czerwień, i coś się chyba z normalką na zaokrągleniach stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Spoko modelik :) Chyba nie bylo potrzeby robic tego na modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 11 Październik 2011 Autor Share Napisano 11 Październik 2011 dobre !! :) szkoda że tak jednolita tekstura, mam na myśli monotonną czerwień, i coś się chyba z normalką na zaokrągleniach stało. Nie chciałem szaleć z zabrudzeniami ale może dziś się targne na bardziej zardzewiały. Normalka fakt, nie tą co trzeba wrzuciłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 bardzo fajne, ladnie i schludnie. ja jednak nie radze szalec z zabrudzeniami i rdza, teraz jest ok, pomysl nad innym rozwiazaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 bardziej myślałem o dodaniu jakiegoś koloru na te całe drzwiczki, ale z drugiej strony to kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 No właściwie każdy automat z cola jest czerwony więc myślałem, że robienie go pstrokatym będzie nienaturalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 może to przez "wspomnienia" z gry Tu przykład z Bioshocka: Wszystkie mają motyw czerwono biały, może dlatego coś mi nie pasuje, bo przyzwyczaiłem się do schematu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 bardzo fajny model i tekstura, co do kolorystyki to popieram creatora, dodaj może trochę więcej białych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 a ja uważam odwrotnie, taka jednolita kolorystyka wygląda dużo ciekawiej od tego co przedstawili wyżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 13 Październik 2011 Autor Share Napisano 13 Październik 2011 Dzięki za komentarze. Niebawem wrzucę wersje z białymi elementami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi