Logos Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 (edytowane) @Loeren @lpshinoda @Chasdiel @Pirat85 @Kubajaniak @maciek.m @Marakesz @Drabson @Slim_ @luk17 @indian @Creative @herm @Sebazx6r @phlox_subulata @przems Edytowane 13 Październik 2011 przez Logos
Cyanide Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 Chyba nie ma sondy. Mój błąd, coś mi się nie wczytało.
Logos Napisano 13 Październik 2011 Autor Napisano 13 Październik 2011 Szkoda, że można tylko raz zagłosować @Slim_ masz mój głos :)
incorect Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 Wszystkie prace są naprawdę ciekawe :) Mój głos dla Chasdiel przede wszystkim dlatego, że chciałbym taką lampkę na swoim biurku :)
lukasz1330 Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 Głos na Sebazx6r ładnie, czysta siatka, nie krzywi, i mam gdzieś taką samą :D Pozostałe prace też świetne, ogólnie dość wysoki poziom tej mini-bitwy.
Sebazx6r Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 Głos na Sebazx6r ładnie, czysta siatka, nie krzywi, i mam gdzieś taką samą :D Pozostałe prace też świetne, ogólnie dość wysoki poziom tej mini-bitwy. U mnie na biurku ;). Na phlox_subulata bo podoba mi sie.
Chasdiel Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 Sporo fajnych prac, ale trzeba się zdecydować na coś. Sebazx6r, dopiero teraz doszukałem się w Twej lampe kształtów lampki. Wcześniej odnosiłem wrażenie, że jest to odkurzacz:D Nie wiem czy pomysł autorski czy wyszperane, ale koncepcja mimo swej upiorności ciekawa. Głos na indiana (mimo koślawego małego palca;p)
Creative Napisano 14 Październik 2011 Napisano 14 Październik 2011 na Chasdiela kurde znowu na mnie nikt nie zagłosował :P
phlox_subulata Napisano 14 Październik 2011 Napisano 14 Październik 2011 ja dałem na Kubejaniaka za odważny przełącznik w lampce :)
yasamaru Napisano 15 Październik 2011 Napisano 15 Październik 2011 Dla mnie lampka z motywem ufo jest swietna i wypas pomysl z realizacja:)
Chasdiel Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 No to jakiś nowy temat by sie przydał. Swoja drogą to czemu zanim zagłosowałem to widziałem kto na kogo głosował, a jak już wziąłem udział w sondzie to już nie mam dostępu do takiej opcji? Dziwne to trochę.
phlox_subulata Napisano 21 Październik 2011 Napisano 21 Październik 2011 Nie wiem czy już sonda jest zakończona?? Czy zakładać nowy wątek dla TSM??? Mam dziś trochę czasu to wymyślę temat:)
Chasdiel Napisano 21 Październik 2011 Napisano 21 Październik 2011 phlox_subulata, sonda chyba skończyła się w środę. Jest napis, że sonda zamknięta, więc wnioskuję, że już po wszystkim;p A nawet jak nie to nic już się nie zmieni, a nie mam zamiaru rodziny skrzykiwać, zeby zakładała konta i głosowała na mnie, więc dawaj:D Zakładaj nowy temat i jedziemy. Akurat weekend się zaczyna to moze ludzie coś wydumają. Może napiszę do któregoś z moderatorów czy do Adka, żeby coś poprawić, by usprawnić komunikaty i dać mozliwość widzenia głosów także po oddaniu głosu. Tak wiec zakładaj nowy temat i wziuuuu. Tylko, w miarę mozliwości, nie jedź z jakimiś hardcorami przy wymyślaniu tematu:) PS Ups...Wlaśnie zauważylem, że nowy temat już jest;p
Rekomendowane odpowiedzi