Napisano 13 Październik 201113 l @Loeren @lpshinoda @Chasdiel @Pirat85 @Kubajaniak @maciek.m @Marakesz @Drabson @Slim_ @luk17 @indian @Creative @herm @Sebazx6r @phlox_subulata @przems Edytowane 13 Październik 201113 l przez Logos
Napisano 13 Październik 201113 l Wszystkie prace są naprawdę ciekawe :) Mój głos dla Chasdiel przede wszystkim dlatego, że chciałbym taką lampkę na swoim biurku :)
Napisano 13 Październik 201113 l Głos na Sebazx6r ładnie, czysta siatka, nie krzywi, i mam gdzieś taką samą :D Pozostałe prace też świetne, ogólnie dość wysoki poziom tej mini-bitwy.
Napisano 13 Październik 201113 l Głos na Sebazx6r ładnie, czysta siatka, nie krzywi, i mam gdzieś taką samą :D Pozostałe prace też świetne, ogólnie dość wysoki poziom tej mini-bitwy. U mnie na biurku ;). Na phlox_subulata bo podoba mi sie.
Napisano 13 Październik 201113 l Sporo fajnych prac, ale trzeba się zdecydować na coś. Sebazx6r, dopiero teraz doszukałem się w Twej lampe kształtów lampki. Wcześniej odnosiłem wrażenie, że jest to odkurzacz:D Nie wiem czy pomysł autorski czy wyszperane, ale koncepcja mimo swej upiorności ciekawa. Głos na indiana (mimo koślawego małego palca;p)
Napisano 15 Październik 201113 l Dla mnie lampka z motywem ufo jest swietna i wypas pomysl z realizacja:)
Napisano 20 Październik 201113 l No to jakiś nowy temat by sie przydał. Swoja drogą to czemu zanim zagłosowałem to widziałem kto na kogo głosował, a jak już wziąłem udział w sondzie to już nie mam dostępu do takiej opcji? Dziwne to trochę.
Napisano 21 Październik 201113 l Nie wiem czy już sonda jest zakończona?? Czy zakładać nowy wątek dla TSM??? Mam dziś trochę czasu to wymyślę temat:)
Napisano 21 Październik 201113 l phlox_subulata, sonda chyba skończyła się w środę. Jest napis, że sonda zamknięta, więc wnioskuję, że już po wszystkim;p A nawet jak nie to nic już się nie zmieni, a nie mam zamiaru rodziny skrzykiwać, zeby zakładała konta i głosowała na mnie, więc dawaj:D Zakładaj nowy temat i jedziemy. Akurat weekend się zaczyna to moze ludzie coś wydumają. Może napiszę do któregoś z moderatorów czy do Adka, żeby coś poprawić, by usprawnić komunikaty i dać mozliwość widzenia głosów także po oddaniu głosu. Tak wiec zakładaj nowy temat i wziuuuu. Tylko, w miarę mozliwości, nie jedź z jakimiś hardcorami przy wymyślaniu tematu:) PS Ups...Wlaśnie zauważylem, że nowy temat już jest;p