Napisano 22 Październik 201113 l Impreza Blizzcon trwa w najlepsze, a na niej firma Blizzard bombarduje nas nie tylko świeżymi informacjami na temat swoich nowych gier, ale i ich świetnymi zwiastunami. Panie i Panowie - oto jeszcze ciepła animacja z gry StarCraft II: Heart of the Swarm! Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2051
Napisano 22 Październik 201113 l w porównaniu z innymi cinematikami szału nie robi moim zdaniem... większość to materiał z poprzednich animacji lub scenki na silniku gry i wstawki z gameplaya.
Napisano 22 Październik 201113 l Ja tam wciąż jestem zły, że za część 1 Star Crafta II dałem ponad 300 PLN, a okazało się, że masz tylko kampanię ludzi ... z jakimiś pojedynczymi popierdkami Zergów i Protosów. A grę skończyłem w 3 wieczory. Nie wiem czy na tę się skuszę pozycję, bo widzę z cinematika, że będzie praktycznie to samo. Wiedźmin 2 był 100x lepiej zainwestowanymi pieniążkami.
Napisano 22 Październik 201113 l beny - ale wszem i wobec wiadomo ze kampania w starcrafcie to tylko taki dodatek do multi...
Napisano 23 Październik 201113 l 300 PLN? wow, to nawet w empiku kupiłem za 150. Pograłem w kampanię i od razu przeszedłem na multi bo to głównie o to w tej grze chodzi. Nowy battle net daje radę, szczególnie automatyczne mecze. Calkiem szybko wszystko działa i po kilku chwilach można grać.
Napisano 23 Październik 201113 l beny - to ktos niezle cie wykiwal. Probowalem doszukac sie cen oryginalu z roku wydania, zakladajac, ze moze mowisz o cenie oryginalu z 1998 roku. Doszukalem sie jedynie ofert z list dyskusyjnych - 80zl. To w sklepie ile moglo byc? Ze 100? 99.99? ;) A teraz to masz oryginal jedynki plus Brood War za 23zl...
Napisano 23 Październik 201113 l Nezumi ale benemu chodzi o StarCrafta 2 bo podzielili go na części mi o tym kolega powiedział sam nie byłem pewny po tym co usłyszałem, ale się okazuje że to prawda. Nie podoba mi się taka zagrywka Blizzarda. Chwile w to grałem u znajomego przeszedłem może 2 misje w singlu i to wszystko na dłużej mnie nie wciągnął.
Napisano 23 Październik 201113 l beny - ale wszem i wobec wiadomo ze kampania w starcrafcie to tylko taki dodatek do multi... No to mi o tym nie było wiadomo. Nic nie czytałem o SC 2 żeby sobie nie psuć niespodzianki, więc może jestem sobie sam winien. Tak czy inaczej, jest dokładnie tak jak mówi Pasiterek - mówię o dwójce SC, ale części 1, "A" czy jak tam kto woli - w każdym razie o Wings of Liberty. Jako że bardzo mi się SC 1 podobało dwójkę kupiłem wersję ala kolekcjonerską - w takim grubszym, błyszczącym pudełku. Noi kampania mnie wkurzyła - ale fakt faktem multi trochę mnie uspokoiło - jest spoko.
Napisano 23 Październik 201113 l Kampania w Wings of Liberty starcza na jakies 20 godzin. Powiedzialbym, ze to chyba standard w strategiach. Ja sie nie zawiodlem. Kampania dla mnie swietna, zwlaszcza, ze mozna pograc kilka razy na jakies achievementy. Multi z kolei to inny zwierz i zawsze bylo o tym wiadomo. W to mozna tluc latami. Mnie sie na przyklad jeszcze nie znudzilo ;). Jak kogos za bardzo stresuja gry ligowe, zawsze mozna pograc w coopy, albo te wszystkie customy - czyli tower defensy, gem crafty, desert strike-i, elite forces i inne cuda. Zabawa na dlugo, zwlaszcza, ze co chwila pojawiaja sie jakies nowosci. - Piotr
Napisano 23 Październik 201113 l Wydajac 300zl (!?) na gre nic o niej nie wiedząc przed zakupem nie możesz miec do nikogo pretensji.
Napisano 23 Październik 201113 l Uwielbiam story Starcrafta. Multiplayer mnie nigdy nie wciągnął. Może dlatego, że lama jestem :) Lestat - to nie cinematik - tylko film promo :)
Napisano 24 Październik 201113 l Wydajac 300zl (!?) na gre nic o niej nie wiedząc przed zakupem nie możesz miec do nikogo pretensji. Z tym "nic" to trochę przesada - w jedynkę rąbałem ze 4 lata i nie przypominam sobie żeby Blizzard kiedykolwiek coś słabego wypuścił, więc te dwie przesłanki wystarczyły żeby za grę dać 300 pln w ciemno i faktycznie była na prawdę super, tylko wkurzyłem się, że taka krótka kampania i tyle. Chodzi mi o to, że w "dwójce dwójki" SC nie spodziewam się po prostu rewolucji w stosunku do jedynki i jak mam znowu dać 300 PLN tylko po to żeby pograć w to samo multi to raczej się na tę pozycję nie skuszę.
Napisano 25 Październik 201113 l To kup sobie wersję nie kolekcjonerską -_- HoTS powinno być tańsze z tego co mówi Blizzard. Nigdy sobie spoilera nie robiłem jeśli chodzi o StarCrafta II ale kurde, wszędzie o tym było mega głośno, że wyjdzie jako trylogia (WoL, HoTS i LoTV), a tu nagle "oooooooo ale krótki singiel". Poza tym, napisałeś, że ciupałeś 4 lata w 1 więc skąd to zaskoczenie? Nie żyje się pod skałą hellloooooooo ;)
Napisano 25 Październik 201113 l Ale laska z tej Kerrigan :D Jak dla mnie trailer spoko, chociaż Blizzard miewał znacznie lepsze. Trochę przeszkadzają mi te wstawki z gameplaya.