Napisano 28 Październik 201113 l Dzisiejszego dnia rozpoczyna się, trwająca 3 dni, dziesiąta coroczna konferencja użytkowników oraz developerów programu Blender. Konferencja odbędzie się w "De Balie" w sercu Amsterdamu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2066
Napisano 28 Październik 201113 l Warto dodać, że jak co roku nagrania z konferencji będą udostępnione w sieci, oczywiście za darmo (gdyby ktoś nie znalazł czasu na śledzenie wykładów na żywo).
Napisano 28 Październik 201113 l Autor @mandragora Dzięki poprawione. :) @mookie Nie napisałem o tym, bo nie było oficjalnej wzmianki :) jeśli nic nie nawali, to wrzucą je zapewne na oficjalne konto BF na you tube. Jestem po pierwszej prezentacji i akurat było o Cycles :D No dowiedziałem się kilku fajnych rzeczy i teraz jeszcze bardziej kibicuje temu rendererowi :)
Napisano 28 Październik 201113 l Ekhem... to szczegół, ale w jezyku polskim nazwy narodowości piszemy z dużej litery: Polak, Polaków, Niemiec, Niemców, Holender, Holendrów... Jakoś mnie to ukłuło w oczy w tej wiadomości... Można to jeszcze poprawić?