ptah Napisano 4 Listopad 2011 Napisano 4 Listopad 2011 (edytowane) Robię prackę na zakończoną już bitwe na digarcie ale temat bardzo mi się spodobał. Garren i Lodarion uchylili ogromne drewniane wrota i weszli najciszej jak się dało do podłużnej sali podzielonej na nawy rzędami kolumn. Na końcu sali, na ołtarzu ujrzeli to czego szukali. Lodarion nakazał Garrenowi gestem aby skryli się w cieniu bocznej nawy. Szli ostrożnie, a dłonie zaciśnięte mieli na rękojeściach mieczy. Elf czuł wyraźny niepokój i może ta właśnie czujność uratowała mu życie, gdy przed nosem świsnęła mu klinga ogromnego miecza. Mężczyźni odskoczyli i dobyli mieczy, wyskoczyli do środkowej nawy, a wtedy ujrzeli...to. Chociaż trudno to było nazwać człowiekiem jednak nim było, a raczej ludźmi. Byli ze sobą złączeni. Jeden z nich był wielki jak dąb, trzymał w potężnej łapie miecz, a w drugiej tarczę, którą ochraniał drugą postać, małą, zasuszoną, nienaturalnie powykręcaną, ohydną. Garren chciał uderzyć na wroga, jednak zatrzymał się, gdy olbrzym ryknął, odsłonił tarczę ukazując pokurcza mamroczącego coś pod nosem. - Garren padnij! - zawołał elf i rzucił przeciw zaklęcie. Byłbym cholernie wdzięczny za wszelkie maziania po pracy, sugestie itd.[ATTACH=CONFIG]82762[/ATTACH] Edytowane 4 Listopad 2011 przez ptah
badassky Napisano 4 Listopad 2011 Napisano 4 Listopad 2011 Cześć. Przesadziłeś trochę ze skałami na pierwszym planie , jeśli nie chcesz ich usuwać to chociaż trochę je przekrzyw. To monstrum nie wygląda jakby chciało ich zabić , a postać Garrena ma za długie ręce i ogólnie nie za ciekawie wygląda ( pewnie przez ten chełm ).Hmm , no cóż to chyba wszytko ;). Mam nadzieje ,że pomogłem
ptah Napisano 7 Listopad 2011 Autor Napisano 7 Listopad 2011 Wieczorem będą poprawki, dzięki że ktokolwiek się zainteresował ;)
Nezumi Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 W opisie mowa o ogromnym mieczu a twoj potwor ma topor ;)
yarosh Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 za jednostajny walor jak dla mnie masz tutaj
pumax Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 Ja bym zmieniła lokacje mniejszego brata, ponieważ obecnie wygląda jakby był hm.... Pewną częścią męskiego ciała :)
Dav Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 Po prostu on jest męską częścią męskiego ciała. Wszystko na miejscu. :D Praca fajna, ale jakoś mi te skały wadzą na pierwszym planie..
n-pigeon Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 Ptah :D heee? No to Bogusiu mój :) Rysun fajny można by z nim dużo powalczyć, ale jak ktoś wyżej wspomina, walor za jednolity, przez to materiały wyglądają jednolicie i tracisz potężne narzędzie kompozycji, światło. Poczytaj tytek Omena, fajnie to tłumaczy. http://www.max3d.pl/tutorial.php?id=98
ptah Napisano 14 Listopad 2011 Autor Napisano 14 Listopad 2011 Wywalić skałki, zdyzerfikować walor, poprawić garena i podmienić broń. Dzięki wielkie ;)
ptah Napisano 20 Listopad 2011 Autor Napisano 20 Listopad 2011 (edytowane) cholera nie mam czasu nad tym przysiąść, tak na szybko. W dobra stronę z walorem ide? To specyfika imageshacka, forum czy mojej przegladarki że w szopku jest wszystko jaśniejsze a tutaj 80 procent obrazka to czerń? Edytowane 20 Listopad 2011 przez ptah
Rekomendowane odpowiedzi