adek Napisano 14 Listopad 2011 Napisano 14 Listopad 2011 Pojawiła się kolejna aplikacja do sculptingu na iPada - forger. Program posiada 8 różnych trybów pędzla, obsługuje format OBJ (import/export), symetryczne modelowanie i kilka innych rzeczy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2091
goat91 Napisano 14 Listopad 2011 Napisano 14 Listopad 2011 to wyglada mi raczej jak emulator tej aplikacji na pc. Nie jestem jakos przekonany czy rzezbienie dwoma palcami na iPadzie jest takie wygodne. Moze w ramach rozrywki w tramwaju do pracy
claude Napisano 14 Listopad 2011 Napisano 14 Listopad 2011 Miałem programik do rzeźbienia a'la zbrush na ipod touch i nic nie dało się tym zrobić oprócz glutów. Co do ipada to pewnie dzięki ekranowi da się już coś lepszego zrobić ale tylko do zabawy.
Persh Napisano 14 Listopad 2011 Napisano 14 Listopad 2011 dOSKONAŁE!!!!...po prostu cudowne, zwykle maskowanie zajmuje 6 minut. W sam raz na poczekanie na autobus ;)
kurnik Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Nie rozumiem dlaczego dissujecie tak te programy, przecież nikt nie oczekuje od tego programu że zastąpi mu mudboxa czy Zbrush.
Mortom Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Jeśli o mnie chodzi, to osobiście bym się zachwycił jak by rzeczywiście ktoś tu sclupt'ował. Bo na filmiku facet/facetka ;) retuszuje bryłę. Niech od podstaw coś tu powstanie a powiem: No, no ale się porobiło no tablecie scluptują. A tak BTW jeszcze paręnaście lat i na zegarkach będą aplikacje do renderowania ;P 3DS MAX WATCH edition albo cuś :)
Lucek Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Niestety sądząc po filmiku program jest bezużyteczny;)
olaf Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 no sculptowanie na poziomie dłubania w nosie, tylko zdecydowanie mniej praktyczne.
kurnik Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Normalnie aż kupie i sprawdzę, i wtedy ponarzekam :-)
Leru Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 -_- (czemu ja w ogóle czytam te komentarze?)
Nezumi Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Trzyma poziom aplikacji ipodowo-ipadowych...
Rekomendowane odpowiedzi