Napisano 14 Listopad 201113 l Pojawiła się kolejna aplikacja do sculptingu na iPada - forger. Program posiada 8 różnych trybów pędzla, obsługuje format OBJ (import/export), symetryczne modelowanie i kilka innych rzeczy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2091
Napisano 14 Listopad 201113 l to wyglada mi raczej jak emulator tej aplikacji na pc. Nie jestem jakos przekonany czy rzezbienie dwoma palcami na iPadzie jest takie wygodne. Moze w ramach rozrywki w tramwaju do pracy
Napisano 14 Listopad 201113 l Miałem programik do rzeźbienia a'la zbrush na ipod touch i nic nie dało się tym zrobić oprócz glutów. Co do ipada to pewnie dzięki ekranowi da się już coś lepszego zrobić ale tylko do zabawy.
Napisano 14 Listopad 201113 l dOSKONAŁE!!!!...po prostu cudowne, zwykle maskowanie zajmuje 6 minut. W sam raz na poczekanie na autobus ;)
Napisano 15 Listopad 201113 l Nie rozumiem dlaczego dissujecie tak te programy, przecież nikt nie oczekuje od tego programu że zastąpi mu mudboxa czy Zbrush.
Napisano 15 Listopad 201113 l Jeśli o mnie chodzi, to osobiście bym się zachwycił jak by rzeczywiście ktoś tu sclupt'ował. Bo na filmiku facet/facetka ;) retuszuje bryłę. Niech od podstaw coś tu powstanie a powiem: No, no ale się porobiło no tablecie scluptują. A tak BTW jeszcze paręnaście lat i na zegarkach będą aplikacje do renderowania ;P 3DS MAX WATCH edition albo cuś :)
Napisano 15 Listopad 201113 l no sculptowanie na poziomie dłubania w nosie, tylko zdecydowanie mniej praktyczne.