Napisano 21 Listopad 201113 l Hmmm chyba widać o co chodzi;) Edytowane 21 Listopad 201113 l przez pietrius
Napisano 21 Listopad 201113 l smieszny typek wyszedl. sadzac po cieniach to render ale moze sie myle? cos na prawej dloni sie skaszanilo.
Napisano 21 Listopad 201113 l ta twarz trochę mi nie pasuje no i pod prawą pachą coś się dzieje dziwnego. reszta wygląda fajnie.
Napisano 21 Listopad 201113 l Autor joł, chętnie poprawie ten renderek, macie pomysł co jest nie tak z tym cieniem??? render zrobiony scnalinem, światełko to spot light z cieniami area shadow, właśnie przekopuje sieć, pomoc mile widziana;)
Napisano 22 Listopad 201113 l Pietrius dla mnie kozackie :) moglbys to wrzucic do silnika jakiegos. Edit: Nie koksu, a Dresik :)
Napisano 22 Listopad 201113 l Autor hehe;) no tak go nazywałem zawsze, a dla odmiany tutaj napisałem Koksu... skopałem;b (no czas ogarnąć jakiś silnik)
Napisano 24 Listopad 201113 l Autor dzięki, miło mi że się Wam podoba;) siatka i skulpcik: dres i piesek mają po ok 6tys trisów