pietrius Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 (edytowane) Hmmm chyba widać o co chodzi;) Edytowane 21 Listopad 2011 przez pietrius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shomps Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Swietne! pokaż siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 smieszny typek wyszedl. sadzac po cieniach to render ale moze sie myle? cos na prawej dloni sie skaszanilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Niezłe adidasy ma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 hehe no całkiem spoko ;] ale może trochę informacji technicznych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 ta twarz trochę mi nie pasuje no i pod prawą pachą coś się dzieje dziwnego. reszta wygląda fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 21 Listopad 2011 Autor Share Napisano 21 Listopad 2011 joł, chętnie poprawie ten renderek, macie pomysł co jest nie tak z tym cieniem??? render zrobiony scnalinem, światełko to spot light z cieniami area shadow, właśnie przekopuje sieć, pomoc mile widziana;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Heloł. Engine pliz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Pietrius dla mnie kozackie :) moglbys to wrzucic do silnika jakiegos. Edit: Nie koksu, a Dresik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkowal1982 Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Super. Tylko bardziej mi sie kojarzy z dresem niz koksem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 22 Listopad 2011 Autor Share Napisano 22 Listopad 2011 hehe;) no tak go nazywałem zawsze, a dla odmiany tutaj napisałem Koksu... skopałem;b (no czas ogarnąć jakiś silnik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Hehe bardzo dobre to jest. Tylko skoro gameart to daj siatki i texy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 24 Listopad 2011 Autor Share Napisano 24 Listopad 2011 dzięki, miło mi że się Wam podoba;) siatka i skulpcik: dres i piesek mają po ok 6tys trisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 NO fajne....ładne ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi