Napisano 30 Listopad 201113 l Witam! Temat mam nadzieję bardzo szeroki i każdy znajdzie w nim coś dla siebie. * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 06.12.2011 godz. 23:59 I niech Mikołaj będzie z Wami!
Napisano 6 Grudzień 201113 l Emm...no staramy się coś z tym zrobić :P Muszę ogarnąć poprzednie rekomendację, ale nie wiem, czy to ma aż taki wpływ :F
Napisano 6 Grudzień 201113 l Może to temat, jak na moje oko bardzo abstrakcyjny, ciężko się nim inspirować O.o P.S o groch mnie uprzedził
Napisano 8 Grudzień 201113 l Wyczekiwanie z nadzieją na powrót dawnych wymiataczy. Uploaded with ImageShack.us