arlekin Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Witam! Temat mam nadzieję bardzo szeroki i każdy znajdzie w nim coś dla siebie. * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 06.12.2011 godz. 23:59 I niech Mikołaj będzie z Wami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Dzięki za temat :] Widzę potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 potencjał jest ale prac brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 no coraz słabiej z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 Emm...no staramy się coś z tym zrobić :P Muszę ogarnąć poprzednie rekomendację, ale nie wiem, czy to ma aż taki wpływ :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groch Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 Być może temat po prostu zbyt "obszerny". ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 Może to temat, jak na moje oko bardzo abstrakcyjny, ciężko się nim inspirować O.o P.S o groch mnie uprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 hejka moja pracka raczej o braku nadziei ;] 1.h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 Świetne piofoks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 Jest MOC! 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 No cóż. Dwie prace, ale nic to... Będzie dobrze ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapelusznik Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Wyczekiwanie z nadzieją na powrót dawnych wymiataczy. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 10 Grudzień 2011 Share Napisano 10 Grudzień 2011 co to jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Chyba czas na sondę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 nic to. bedzie dobrze glos na kapelusznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi