adek Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Zachęcam do obejrzenia krótkiego surrealistycznego filmu animowanego z pewną dozą krytyki społecznej pt. "El Empleo / The Employment". Jego autorami są dwaj argentyńscy artyści: Santiago Grasso oraz Patricio Plaza. Film był wielokrotnie nagradzany na międzynarodowych festiwalach animacji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2131
kontur Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Ehhh ta zabawa formą. Bardzo ciekawy pomysł.
dyb3k Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Przegenialnie genialny. Porównajcie ten film z filmem "Princess" z dwóch niusów przed...
mallow Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 Fajnie, że to jest w końcu online. Kiedy ja to widziałem na jakimś festiwalu? Ze 3 lata temu?
Pan P Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 ciekawi mnie, jak to jest zrobione, jaki renderer użyty i jakie shadery. ma ktoś pojęcie ?
ptfromscr Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 Pomysł ciekawy, z tego co kojarzę jakiś czas temu wyświetlany był przez Canal + w ich bloku shortów.
Rekomendowane odpowiedzi