patq2012 Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 Witam,jak w temacie,o tyle że sprawa jest bardziej skomplikowana,im w ogóle poruszę ten temat z domniemanym pracodawcą,to ten zrywa wszelkie kontakty,w czym tkwi problem?Gdzie można znaleść jakąś pracę?Proszę o pomoc.
Leleń Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 http://www.pup-kkozle.pl/klient/oferta_szczegoly,2020.html - 26 wolnych miejsc, zapraszam.
mirach Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 w ogóle poruszę ten temat z domniemanym pracodawcą,to ten zrywa wszelkie kontakty,w czym tkwi problem? z taka iloscia informacji jaka podales to pozostaje sie z tym pytaniem do wrozki sie zglosic.
olaf Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 Wiesz różnie bywa. Kiedyś jak miałem 17 lat klient poprosił mnie o przesłanie oczekiwanych warunków zatrudnienia. Na poczcie wysłałem faksem kartkę A4 z wielkim napisem uczynionym markerem "50zł/godzinę". Nie odezwali się. Teraz wiem, że brakowało mi doświadczenia przede wszystkim w kontaktach interpersonalnych, bo pewność siebie już miałem :D Niestety w wielu kwestiach możemy uczyć się na własnych błędach tylko. Jedyna rada to zwiększyć szansę, zwiększając próbkowanie - po ludzku - każdy kto wysłał 5-6mln ofert pracy znalazł zatrudnienie ;)
patq2012 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Napisano 25 Grudzień 2011 aha,i jeszcze ważna rzecz,pracodawcy proszą o portfolio,ja nie posiadam go,gdyż brak mi modeli żeby wyposażyć dom,albo łazienkę,jest to niezbędne żeby komuś swoje prace pokazać?I mam jeszcze jedno pytanko,ile macie lat,i ile lat doświadczenia w grafice.
piko84 Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 pracodawcy proszą o portfolio,ja nie posiadam go No i tu masz odpowiedź na pytanie z pierwszego posta. A odpowiedź na drugie pytanie: Bez portfolio to na zmywaku.
mirach Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 Bez portfolio to na zmywaku. z tego co czytalem to nawet tam pytają ile talezy na godzine umiesz umyc :) patq2012: jak nie masz prac do pokazania, to jak potencjalny pracodwaca ma ocenic twoje umiejetnosci? po ladnych oczach?
asblaze Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 Ale śmieszny wątek :D Nie masz swojego portfolio, ale masz swoje prace - ciekawe. Ja tu widzę inny problem. Napisz proszę co umiesz robić, bo już wiem, że nie modelować nie umiesz.
adek Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 Przede wszystkim to dział propozycji/komentarzy związanych z serwisem. Na takie wątki jest inne miejsce "Praca szukana", tyle, że wątki muszą spełniać pewne kryteria. Tam możesz zamieścić informacje o tym co potrafisz, link do swojego portfolio.
Rekomendowane odpowiedzi