Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Możesz, ale najpierw spróbuj to. W niektórych przypadkach SG jest jedyną opcją gdy chce się zachować prostą siatkę i liczy się lowpoly. Przy skomplikowanej siatce można to obejść, ale i wówczas może się okazać, ze łatwiej jest ze SG..

Napisano

No ale wtedy chyba nie bede mial takich gladkich krawedzi i slabo sie wypali na normalce :D

Zreszta, biore base i robie to od nowa...

Napisano

Eee tam,da się zrobić bez smooth group i bez crease.Trzeba tylko z głową siate zbudować.Wiem bo sam kiedyś robiłem podobny nożyk;).Bym ci może narysował ale nic nie widze na tych screenach:D

Wrzuć może obj do obejrzenia.

Napisano

Przecież wrzucił obj. Przeczytaj uważnie - jest link w pierwszym poście. Crease jest według mnie najlepszym wyjściem, aczkolwiek nie zawsze się sprawdza, zwłaszcza gdy damy je w środku modelu, a nie na jego krawędzi. Według mnie to najlepsze wyjście.

Napisano (edytowane)

Hehe,faktycznie jest obj:D

Za mało wymodelowałeś;),jak chcesz bez crease i smooth grup to zrób od nowa tak jak napisałeś.Tak prosto się nie da jak masz;)

Edytowane przez mafida
Napisano

No i jest git :D Ładnie wymodelowane, aczkolwiek mógłbyś tylko krzywiznę zrobić bardziej okrągłą, ale to już zależnie od tego , do czego ci ten model potrzebny.

Też wam życzę udanego sylwestra :)

Napisano (edytowane)

Model do teczki, ale ofkorz moge dodać jakiegoś edge, zeby to zaokraglic :D

Teraz te support edge musze dodac ;/ Ktoś pomoże? :D

Edytowane przez Wowoz

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności