floo Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 CG Top lista z roku 2011 LINK: Mam nadzieje że można wrzucać i nie łamie regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 A co tam jest, że mogłoby łamać regulamin bo aktualnie tylko na telefonie jestem? Sent from my phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Nie wiem. Chyba nic. IMO z całej stawki tylko zbrush4r2 wprowadził jakąś świeżość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 ekran wygląda jak klasyki 'this might be photoshoped' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2012 chodziło mi o linkowanie na inne fora, ale jak widać to nie problem, nie było pytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 ekran wygląda jak klasyki 'this might be photoshoped' ;) Teraz to dopiero zobaczyłem. Nie wiem o co chodzi, ale faktycznie :) Pytanie czy to na serio czy dla jaj tak to zrobili. Ale zestawienie bardzo fajne. Chociaż prościej zrobić takie zestawienie niż wybrać najlepsze prace z roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2012 a może by tak robić ogólne głosowanie na koniec roku z listą prac? Było by łatwiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Skyrim aż na 8smym miejscu ponad Portalem i Arkham? Oh lord czym oni się kierowali w tym rankingu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi