Napisano 11 Styczeń 201213 l CG Top lista z roku 2011 LINK: Mam nadzieje że można wrzucać i nie łamie regulaminu.
Napisano 11 Styczeń 201213 l A co tam jest, że mogłoby łamać regulamin bo aktualnie tylko na telefonie jestem? Sent from my phone
Napisano 11 Styczeń 201213 l Nie wiem. Chyba nic. IMO z całej stawki tylko zbrush4r2 wprowadził jakąś świeżość.
Napisano 11 Styczeń 201213 l Autor chodziło mi o linkowanie na inne fora, ale jak widać to nie problem, nie było pytania :)
Napisano 11 Styczeń 201213 l ekran wygląda jak klasyki 'this might be photoshoped' ;) Teraz to dopiero zobaczyłem. Nie wiem o co chodzi, ale faktycznie :) Pytanie czy to na serio czy dla jaj tak to zrobili. Ale zestawienie bardzo fajne. Chociaż prościej zrobić takie zestawienie niż wybrać najlepsze prace z roku :)
Napisano 11 Styczeń 201213 l Autor a może by tak robić ogólne głosowanie na koniec roku z listą prac? Było by łatwiej?
Napisano 13 Styczeń 201213 l Skyrim aż na 8smym miejscu ponad Portalem i Arkham? Oh lord czym oni się kierowali w tym rankingu :D