Napisano 25 Styczeń 201213 l Witam, zrobiłem sobie ostatnio stronkę www reklamująca moje usługi. Portfolio (jesli tak mozna nazwac prace wybrane ktore tam zamiescilem) dorobię, narazie to troche prowizoryczne portfolio. Liczę na uwagi, zachecam do komentowania i oceniania www.marcinkomorski.pl
Napisano 25 Styczeń 201213 l hyyym, sam w tekscie o www na swojej stronie napisales ze strona powinna byc funkcjonalna. Z tym u ciebie jest problem, pierw widza wita "prosze czekac" i trzeba przyznac ze jest to dlugie czekanie, potem za kazdym razem jak chce sie cos wybraz menu to trzeba wracac na strone glowną i znowu ogladac zoooom. Do tego caly text jest grafiką, czyli nie moge sobie skopiowac telefonu czy maila do kontaktow wygodnie tylko musze przepisywac. Autoplay Music ... czemu? Calosc wyglada fajnie i dosc nie standardowo, ale od strony funkcjonalnosci i wygody kozystania to nie za dobrze jak dla mnie. pozdrawiam
Napisano 25 Styczeń 201213 l Pomysł bardzo dobry, ale wykonanie trochę straszy. Sam motyw główny z biurkiem nie zachęca - zlecając komuś stronę czy inną wizkę aż chciałoby się zobaczyć czyste i nowoczesne studio ze sprzętem z kosmosu. To co widać u ciebie to szkolna sala informatyczna. Muzyka po pierwszym zapętleniu robi się irytująca. No i brakuje zawartości.
Napisano 26 Styczeń 201213 l w portfolio najważniejsze są prace, a tutaj ich praktycznie nie widać, nie mówiąc już o swobodnym przeglądaniu, poza tym na dole masz jakieś dziwne linki ze standardowym stylem krypto reklama windowsa XP, to też nie jest dobry pomysł ;) chociaż z drugiej strony, może to anty reklama, bo się na obydwu zawiesił ;)
Napisano 26 Styczeń 201213 l Autor Dzieki za komentarze krypto reklama windowsa XP, to też nie jest dobry pomysł ;) chociaż z drugiej strony, może to anty reklama, bo się na obydwu zawiesił ;) haha dobre mirach, dzieki za rady, co do automatycznej muzyki, zawsze mozna ja wylaczyc jednym kliknieciem skoro mowicie ze montonna to zmienie ja i uczynie bardziej subtelna. co do skopiowania danych to tez sie zrobi. dzieki za rady. mam prosbe jeszcze jak mozecie napiszcie mi ile sie mniej wiecej u was laduje i czy to znosny czas? Edytowane 26 Styczeń 201213 l przez loko
Napisano 26 Styczeń 201213 l Strona ładuje się około ~10s u mnie a mam dosyć szybkie łącze, koncept strony bardzo mi się podoba lecz funkcjonalność mniej no i największym minusem jest brak jakiegokolwiek portfolio, muzykę też bym podmienił... jak chcesz coś spokojnego w tym stylu to obczaj God is an Astronaut np pozdrawiam ;)
Napisano 29 Styczeń 201213 l Serdecznie witam, Jezeli to ma byc strona prezentujaca Twoje portfolio to nie jest najlepiej. Ukrywasz to co najwazniejsze czyli Twoje projekty. Ja bardzo bym chcial zobaczyc wizki w powiekszeniu tak bym zobaczyl jakosc. Jedyne co pokazujesz to miniaturka, ktora tak naprawe nie za wiele nam mowi. Moim zdaniem fajnie by bylo jakbys dal duze obrazki/rozne kadry/zblizenia z jakims opisem o projekcie, co robiles jakiego softu uzywales itd itp. Pozatym nie do konca przekunuje mnie ten preloader. Portfolio powinne byc dostepne na wyciagniecie reki, a Ty zmuszasz ludzi do czekania i pozniej, by zobaczyc Twoja prace musza wybrac opcje w menu. Zajmuje to zdecydowanie zbyt duzo czasu. Pierwsze 5-10 sekund decyduje o tym czy uzytkownik pozostanie na Twojej stronie czy nie. Moim zdaniem musisz jeszcze troche popracowac i sie lepiej sprzedac. Pomysl z animacja jest fajny, choc szkoda, ze dla www, 3dwiz i o mnie uzywasz tej samej sekwencji. Przez to wszystko jest monotonne. Moglbys to troche urozmaicic. Masz tam 2 monitory z logiem windows XP. Moze lepiej umiescic tam swoje przykladowe prace, albo niech kazdy monitor pokazuje inna czesc strony. Jeden bedzie mial dzial www, drugi 3d a trzeci informacje o Tobie. Do tego moglbyc nagrac nowe animacje... No i informacje kontaktowe. Rzeczywiscie dostep do nich jest troche utrudniony. Uwazam, ze powinny byc dostepne w formie textowej. Ten lightbox mnie nie przekonuje. Pozatym nie jest ich tak duzo i moim zdaniem spokojnie zmiescil bys wszystko na dole strony, a w opcji kontakt moglbys zrobic ladny formularz. Pozdrawiam, xaoo
Napisano 31 Styczeń 201213 l Autor Dzieki za opinie, co do tej jednej animacji w sumie miałem to urozmaicic bardziej, tzn dodac nowe animacje dla opcji w menu ale kazda nowa niestety przedluza czas ladowania strony ktory jak mowicie jest i tak zbyt długi. stad moje pytanie: czy macie moze jakis sposob zeby pomniejszyc rozmiar pliku swf. bez jakiejs masakrycznej straty jakosci?? pozdrawiam