nielot007 Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Hello!! Audi musi troche odpoczac :D wiec zaczalem robic enzo samochod wypas...... narazie mam przod robilem go dzisiaj rano pomozcie mi go zrobic (mowcie co zle itp.:P) gdyz chce go zrobic \"idealnie\" jak w oryginale jutro poprawie bledy (jak cos zauwaze albo powiecie) zrobie kilka elementow w przodzie i zbierac bede sie za drzwi (bedzie ciezko) a tutaj takie zblizenie swiatla itp.: http://nielot008.w.interia.pl/enzo5.jpg http://nielot008.w.interia.pl/enzo7.jpg http://nielot008.w.interia.pl/enzo8.jpg http://nielot008.w.interia.pl/enzo9.jpg [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > nielot007] [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > nielot007] http://rapidshare.de/files/18835417/animacja_walk_test.mov.html http://rapidshare.de/files/18835871/animation_walk_test.swf.html http://rapidshare.de/files/18836449/character_rig_2.max.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 następne ładne autko. Narazie specjalnie nie ma co komentować, ale mógłbyś z chociaż zamieścić jakieś referki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 http://www.smcars.net/forum/viewtopic.php?t=10509&sid=db452d9fcd25735e73be86854c115957 masz niezlego konkurenta :D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 co do tego linka.. hmm.. mam nadzieję, że prca na tym forum będzie równie dobra... i w tym momencie mam nadzieję, że nasza Pusia to czyta... niech sobie tam looknie i zabierze się za kończenie Porschaka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Wysłane przez M@Ti i w tym momencie mam nadzieję, że nasza Pusia to czyta... geezaz...lol... btw...enzo zapowiada się nieźle...;) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Czyta. Puki nie wyjde z depresji życiowej, to Porsche marnie bedzie jechało. Enzo jest narazie ok. :) Ktoś z moich znajomych też już zacyznał to autko i szło nieźle. Nawet lakier był idealny :) Ale na forum chyba nigdy sie nie pokazało. Maska jest za mało wypukła. [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > Pussik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Jak nie będziesz wiedział jak jakiś element wygląda to wal do mnie - mam 1200 zdjęć enzo + instrukcję obsługi =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 xmark napisal: \"masz niezlego konkurenta :D \" Niezlego to malo powiedziane, ale to cie powinno jeszcze bardziej zmotywowac do pracy :) Duuuuzo powodzenia zycze (tak z 5 kilo co najmniej ;P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2004 Hello!! dzieki za posty widzialem enzo tego mojego \"konkurenta\":P samochod jak prawdziwy ale ja zrobie lepszy...;);) a tutaj maly progress a konkretniej to drzwi: zapraszam do wytykania bledow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 no ja mam nadzieje ze zrobisz lepszy :D poki co razacych bledow nie widze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Lubie to autko. Narazie nie widze błędów. Oby tak dalej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 znowu update mecze sie dalej z tylem (jest bardzo ciezko ) wiec prosze was o pomoc mowcie co zle co sie niezgadza itp. (bladam:P) ps. bardzo mi sie podoba nowe forum:):) http://nielot008.w.interia.pl/enzo22.jpg http://nielot008.w.interia.pl/enzo23.jpg http://nielot008.w.interia.pl/enzo26.jpg http://nielot008.w.interia.pl/enzo27.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 witam poprawiony tyl co sadzicie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Trudno jest to ocenić. Wygląda jak nieposkładane puzzle. :/ Wszystko psują te rowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Niom. Te rowki za szerokie =/. Ale ogolnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2004 Witam!! nie zrobilem duzo gdyz poprawiam bledy i mecze sie z tylem:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Lipiec 2004 Share Napisano 20 Lipiec 2004 dla mnie jest fery nais :P powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 20 Lipiec 2004 Share Napisano 20 Lipiec 2004 daj prosze siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2004 musze dawac siatke (po co??:P):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 20 Lipiec 2004 Share Napisano 20 Lipiec 2004 dla mnie SUPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 jak masz jakies szczegulowe obrazki enzo to zarzucaj na forum, co zamierzasz w tym wozie zrobic ? bedziesz ruszac silnik, zawieszenie itd.... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 a czemu nie chcesz dac siatki ? - to pomaga tym co sie ucza (w tym wypadku mi) :) no daj... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 moze dam dzisiaj ale nie jestem pewien czy warto;) moja siatka nie jest genialne (nie jest nawet dobra) vetis---> mam dosyc szczegolowe obrazki enzo a zamierzam zrobic wnetrze (nigdy nie robilem) silnik, moze jakies zawieszenie zobaczymy postaram sie go zrobic szczegolowo (dosyc) jak mi czas starczy chceci i umiejestnosc wkoncu trzeba jakas prace zrobic;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Gites. Daj siateczke, zobaczymy co tam namodziles w niej :]. Praca wre widze. No i wlasnie - wrzuc jakies foty wnetrza, silnika etc. , jesli masz zamiar robic cos wiecej, niz tylko karoserie. Pliss ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 wrzuce dzisiaj na 100% (siateczke i wnetrze itp.);):) ps. w dzisiejszych czasach nie liczy sie juz tylko karoseria trzeba zrobic cos wiecej:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Anos trzeba, trzeba. Juz nie moge sie doczekac ^_^, bo modelik jak narazie jest spox (tylko za szerokie te rowki, ale tylko to jest do poprawy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 Lt.Knysha--> jakie rowki sa za szerokie bo juz nie wiem:(;) przeciez je "zwezylem":):) ale wszystkie krytyki mile widziane ale na wnetrze itp. to bedzie trzeba jeszcze troche poczekac:):) bo strasznie wolno mi to idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Na focie jest. Wg. mnie sa one troszeczke za szerokie, ale to tylko moje zdanie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Wg mnie rowki są jak najbardziej dobre. :) Puki nie ma nadanej grubości blachy, inaczej to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Jak dla mnie również rowki są ok - lt czepiasz się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Hmm. No to jest tylko moje zdanie :P. Zreszta wszystko wyjdzie w praniu :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 Witam!! narazie nic nie bede nic zamieszczal gdyz chce zrobic te rowki (grubosc) bede tez poprawial karoserie zrobie jej grubosc i moze......jeszcze.....poprawie.....bledy:) a siatke itp. zamieszcze niedlugo:D:D dzieki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Aaa no to czekamy :D. Nie dziekuj - odrobisz w polu ;) [joke]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Witam!! mam takie pytanko bo nie wiem jak robic (jak sie robi??) karoserie zeby byla gruba wydaje mi sie ze lepiej robic wszystko osobno czyli np. robic drzwi i odrazu grube z wnetrzem drzwi a pozniej maske przednia tylnia jak myslicie lepiej tak robic czy inaczej jak inaczej powiedzcie jak???? chodzi mi o to zeby bylo lepiej ladniej i szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 normalnie sie robi chanfer na krawedzi i extruduje do tylu/dolu prostopadle do blachy, ale skoro chcesz od razu robic wypelnienie to jest za a nawet bardzo za:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 ja wszystko robie ( a raczej zrobie)jako calosc a pozniej wycinam drzwi i daje im odpowiednia grubosc. jeszcze tego nie przetestowalem ale chhyba tak to bede robic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 ok zamieszczam zdjecia drzwi teraz to jest moj cel uwagi beda mile (nawet bardzo) widziane ps. mam troche lepsze zdjecia tylko sa za duze:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 ok a oto moje osobiste drzwi;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Popraw nosek, bo na rzucie z boku wygląda bardzo brzydko..... chyba wiesz o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 jaki nosek??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 O to mi chodzi. P.S. Dla mnie to jest nosek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 twoj "nosek" jest do kitu, przypatrz sie obrazkom i referencjom a ozbaczysz ze powinien byc owalny a u ciebie jest bardzo kanciaty.. ps. pokarz jakies obrazki enzo ciekawsze niz te co sa ..... pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2004 vetis nie goraczkuj sie ;);) chodzi ci o widok z boku ze jest kanciasty jak o to chodzi to bede to poprawial jak bede robil przod :D:D don filippo racja jest bardzo brzydko:D ale jak juz pisalem ze zrobie to pozniej:D:D teraz chce robic tylko drzwi;) reszta poznij przod bede robil (poprawial) jak bede robil maske przednia itp. aha i jeszcze raz dzieki vetis'owi(;)) i don filippo'wi(;)) o takie komentarze glownie chodzi (mi) czyli gdzie bledy krzywo nie zgodnosc z ogryginalem jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2004 aha vetis jesli chodzi o twoje ps ;) to zdjecie to jest po to zeby bylo pokazane drzwi a nie cale enzo wiec jak chcecie to zameiszcze kilka bo ich troche mam:D:D narka i jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halogen Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 siemka, to zarombisty car, i niezle bedziesz musial sie nameczyc zeby fajnie wyglądalo, narazie przynajmiej mi wogule nieprzypomina tej wypasionej bryki, wygląda jak zabawka albo slaba imiatacija(bez obrazy). jak tylko bede mial wiecej czasu umieszcze rendery z tym co mi niepasuje w twoim modelu. t3mam kciuki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2004 halogen--> dzieki za kom. jak bedziesz mogl to plis konkrety bo sie przyda:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2004 Witam!! ----->UWAGA teraz zmieniam forme mojego wip'a bede robil 2 samochody na raz (na dole wyjasnienie dlaczego:)) Ferrari enzo & Lamborgini murcielago wiec tak to teraz wyglada:D:D Wyjasnienie---> chce robic 2 samochody na raz gdyz wydaje mi sie ze robiac 2 samochody sa wieksze szanse ze ktorys skoncze (mysle ze dwa skoncze) gdyz gdy mi sie zacznie jeden car nudzic to zajme sie drugim:D:D moze sie to nie podobac itp.(jak nie zgodne z regulaminem to tak nie zrobie to lamborgini bede robil sobie w domku;)) narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 dla mnie mozesz i robic 3 samochody, tylko dawaj czeste aktualizacje :D a moze zrob lamborghini gallardo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 robiac dwa samochody masz wieksze prawdopodobienstwo ze nie skonczysz zadnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2004 beeper---> wydaje mi sie ze odwrotnie mam wieksze ze skoncze ale zobaczymy........:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi