Napisano 28 Styczeń 201213 l W internecie pojawiło się wideo przedstawiające nowości związane z Camera Raw jakie zobaczymy w nowych Photoshopier CS6. Wideo zostało zamieszczone na oficjalnym kanale Photoshop'a. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2214
Napisano 28 Styczeń 201213 l czy mi się wydaje czy to po prostu trzydzieści suwaków zastępujących operacje na trzech krzywych?
Napisano 28 Styczeń 201213 l Mnie to bardziej interesuje kompletna lista fiuczersow do Master Collection i (co najwazniejsze) cena aktualizacji.
Napisano 28 Styczeń 201213 l Autor Ja też. Najbardziej mnie zmartwi jak przyjmą już oficjalnie to co zapowiadali. Upgrade tylko z poprzedniej wersji.
Napisano 28 Styczeń 201213 l Ja też. Najbardziej mnie zmartwi jak przyjmą już oficjalnie to co zapowiadali. Upgrade tylko z poprzedniej wersji. Kelby zaingerował i odwołali to :-) http://motionfreaks.pl/artykuy/newsy/600-adobe-wysuchao-woania-ludu
Napisano 28 Styczeń 201213 l Co by nie wymyslili ja mam teraz 5.5, ale jak sie okaze, ze nie ma sensu aktualizacja i bede wskakiwac dopiero na 7 to bede w d... W sumie na 5.5 wbilem z 3 bo 4 to bylo kupsko jak cholera.
Napisano 28 Styczeń 201213 l Autor Gnacik: dzieki. o ile o samej akcji pisalem to o wyniki tego protestu Kelbiego nikt mnie nie poinformowal.
Napisano 28 Styczeń 201213 l jak lr odejdzie w odstawkę, to mam nadzieję że wyjdzie taniej kupić ps niż lr...
Napisano 29 Styczeń 201213 l Oh, to powiekszanie pędzla widoczne na czerwono jest wogóle dostępne w macu? na win to było alt+RMB...
Napisano 29 Styczeń 201213 l w koncu mozna zmienic kolor interfejsu masakra, Ps do czego innego i Lr do czego inengo :P
Napisano 30 Styczeń 201213 l w koncu mozna zmienic kolor interfejsu masakra, Ps do czego innego i Lr do czego inengo :P Camera raw i lightroom nie rozni sie od siebie niczym jezeli chodzi o funkcje edycji zdjecia. Wlasciwie to camera raw + bridge daje prawie te same mozliwosci co lightroom. Dla osob, ktore posiadaja photoshopa maja oba programy (camera raw + bridge) w pakiecie i nie widze sensu kupowania jeszcze lightrooma.