adek Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 W internecie pojawiło się wideo przedstawiające nowości związane z Camera Raw jakie zobaczymy w nowych Photoshopier CS6. Wideo zostało zamieszczone na oficjalnym kanale Photoshop'a. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2214 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 czy mi się wydaje czy to po prostu trzydzieści suwaków zastępujących operacje na trzech krzywych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Mnie to bardziej interesuje kompletna lista fiuczersow do Master Collection i (co najwazniejsze) cena aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Ja też. Najbardziej mnie zmartwi jak przyjmą już oficjalnie to co zapowiadali. Upgrade tylko z poprzedniej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Bez wątpienia nowością camera rawa jest to, ze nie zawiesza maka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Ja też. Najbardziej mnie zmartwi jak przyjmą już oficjalnie to co zapowiadali. Upgrade tylko z poprzedniej wersji. Kelby zaingerował i odwołali to :-) http://motionfreaks.pl/artykuy/newsy/600-adobe-wysuchao-woania-ludu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Co by nie wymyslili ja mam teraz 5.5, ale jak sie okaze, ze nie ma sensu aktualizacja i bede wskakiwac dopiero na 7 to bede w d... W sumie na 5.5 wbilem z 3 bo 4 to bylo kupsko jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Gnacik: dzieki. o ile o samej akcji pisalem to o wyniki tego protestu Kelbiego nikt mnie nie poinformowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Czyzby Lightroom powoli mial odejsc w odstawke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 jak lr odejdzie w odstawkę, to mam nadzieję że wyjdzie taniej kupić ps niż lr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Oh, to powiekszanie pędzla widoczne na czerwono jest wogóle dostępne w macu? na win to było alt+RMB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeNet1 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 w koncu mozna zmienic kolor interfejsu masakra, Ps do czego innego i Lr do czego inengo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość youlian Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 w koncu mozna zmienic kolor interfejsu masakra, Ps do czego innego i Lr do czego inengo :P Camera raw i lightroom nie rozni sie od siebie niczym jezeli chodzi o funkcje edycji zdjecia. Wlasciwie to camera raw + bridge daje prawie te same mozliwosci co lightroom. Dla osob, ktore posiadaja photoshopa maja oba programy (camera raw + bridge) w pakiecie i nie widze sensu kupowania jeszcze lightrooma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi