adek Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 Zapewne nie wszyscy czytają FB,G+,Twittera. Mieliśmy problem z jednym z dysków na serwerze. Serwis z tego powodu był niedostępny prawie cały dzień. Niestety zgrywanie danych z drugiego raidowego dysku trwało dosyć długo (a chciałem mieć kopię też lokalnie) i trwało to kilkanaście godzin. Na szczęście jak widać wszystko już jest w normie, żadne posty się nie straciły. Tyle, że mieliśmy krótką przerwę od serwisu za co przepraszam. Teraz jedynie mogą się pojawić krótkie przerwy w działaniu (testowe przeładowania usług).
rozpruwacz Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 na szczescie wszystko dalo sie odzyskac, a dniowy odp od serwisu tez sie przyda ;)
^.^ Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 A ja myślałem ze mi się coś na necie zdupcyło (jak kilka razy po formacie nie mogłem strony załadować) xD
Pawelkos Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 A ja myslalem ze to juz, ze to ta data w 2012 :).
jaras Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 uffff, był moment zwątpienia, czarna rozpacz, na szczescie to juz poza nami...
adek Napisano 16 Luty 2012 Autor Napisano 16 Luty 2012 Zachęcam przy okazji do zrobienia sobie raida domowego jeśli boicie się o swoje projekty. Ja coraz częściej spotykam się z awariami dysków. Backupów nie każdemu chce się robić, a taki raid software'owy w sumie ratuje życie.
Miłosz3ds Napisano 17 Luty 2012 Napisano 17 Luty 2012 Oj ratuje, ratuje. Zwłaszcza jak dysk do robienia backupów od miesiąca wraca z wymiany gwarancyjnej. I wrócić nie może :)
Rekomendowane odpowiedzi