mlodAs Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Witam Małe podsumowanie pracy, więcej informacji o projektach i mojej w nich roli na mojej stronie. Zapraszam do ogladania i dzielenia się wrażeniami. HD https://vimeo.com/37306633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 fajnie spięte. widać ze lubisz pić kawę czekając aż się cząsteczki wyliczą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Bardzo przyjemne do oglądania! Fajny efekt z rozwalanym krzesełkiem na części. Myślę jednak, że render tych POS'ów w 17sek. jednak odstaje moooocno od reszty i mógłbyś go wymienić śmiało na coś innego, bo jedno takie ujęcie i pozostawia niesmak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICI Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Cześć, Szkoda, że nie napisałeś co dokładnie jest Twoją pracą np. co robiłeś przy żółwiach w 0:53 a co przy strzelającym statku w 1:14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 16 Marzec 2012 Autor Share Napisano 16 Marzec 2012 tak jak pisałem masz na stronce www.mlodas.com wiekszosc rzeczy opisanych -statek (modeling texturing ,kilka ujec shleswiga ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Według mnie zasługujesz na rekomendacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 wyszlo super :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Pikne Panie! Ostatnio się zastanawiałem, kto stoi za My Riot, a tu proszę:) Good shit! Miniaturka wymiata:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walczykk Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 ekstra wyszło moim zdaniem, oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 21 Marzec 2012 Autor Share Napisano 21 Marzec 2012 dziekówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Szacun na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Solidnie poskładane. Gratki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) eee zajefajne. bardzo zacne moim zdaniem. fajnie spieta muza z obrazem. hehe jedynie do czego moge sie "szczepic" to 1:14 wystrzaly. hehehe lufy po oddaniu salwy nie lataja jak trzcina na wietrze. tzn maja amortyzacje, ale tylko w osi lufy: ] pozdr Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez KoMic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 8 Listopad 2012 Autor Share Napisano 8 Listopad 2012 thx, lufy fakt przegięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 przyjemne bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Świetna robota, wysoka jakość, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 kurcze nie ten watek sorrki :P reel spoczo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi