Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wyrzeźbiłam sobie potworka w zbrushu tylko coś mi ciągle w nim nie pasuje, kończę już go 3 dzień niby;/ proszę o rady...

potworek4.jpg

Edytowane przez Selena

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mówiąc szczerze to mi w nim nic nie pasuje, od kształtów czaszki po detal :) To co się dzieje z ustami i wokół nich to też jakiś bajzer jest ;) Jak na demona to mało straszny... ;)

Szkoda czasu na ten model. Poszukaj inspiracji i zrób nowy.

Napisano
  • Autor

no właśnie tak myślałam ze coś z nim jest nie tak XD hehe, dzięki:)

Napisano

gdyby mu zniwelowac te kolczaste boczki na czole, oraz dodac jakies niesymetryczne, pozakrecane duze kozie rogi i lepiej go oswietlic, bedzie duzo lepiej

Napisano

ja nie wiem... nigdy takiego nie widziałem... więc pewnie jest taki jaki miał być ;)

Napisano

Zwracam uwagę że prace do poprawy postujemy w WIP'ie. Sculpt czapki nie zrywa, jeżeli chcesz mogę go przenieść do WIP'a.

Napisano

ma źle rozmieszczone punkty fokalne .. oko widza lata od twarzy do rogów .. a po drodze nuda ..poza tym zęby sa pozostawione w cieniu .. powinno być kontr światło z dołu

Napisano

trochę dziwne uwagi z seri: nie pasuje mi kształt czaszki itp...?! nie można porównywać go np do człowieka bo to demon a nie człowiek. Jest całkiem dobry:D

Napisano
  • Autor

gregory, właśnie też się trochę śmiałam z tego:) że dawno w sumie nie widziałam demona i to dlatego mi tak kiepsko wyszedł XD.. a tak poważnie to nie wiem czym się kierować przy rzeźbieniu takich rzeczy;/

Napisano
gregory, właśnie też się trochę śmiałam z tego:) że dawno w sumie nie widziałam demona i to dlatego mi tak kiepsko wyszedł XD.. a tak poważnie to nie wiem czym się kierować przy rzeźbieniu takich rzeczy;/

HEHE nigdy nie bawiłem sie rzeźbieniem ale o ile nie robisz lidzkich ciał to chyba tylko wyobraźnią:) jedmnemu sie spodoba, drugiemu nie ale to tylko Twoja wizja potwora:D