Selena Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 (edytowane) wyrzeźbiłam sobie potworka w zbrushu tylko coś mi ciągle w nim nie pasuje, kończę już go 3 dzień niby;/ proszę o rady... Edytowane 26 Marzec 2012 przez Selena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 26 Marzec 2012 Share Napisano 26 Marzec 2012 Mówiąc szczerze to mi w nim nic nie pasuje, od kształtów czaszki po detal :) To co się dzieje z ustami i wokół nich to też jakiś bajzer jest ;) Jak na demona to mało straszny... ;) Szkoda czasu na ten model. Poszukaj inspiracji i zrób nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 26 Marzec 2012 Autor Share Napisano 26 Marzec 2012 no właśnie tak myślałam ze coś z nim jest nie tak XD hehe, dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 gdyby mu zniwelowac te kolczaste boczki na czole, oraz dodac jakies niesymetryczne, pozakrecane duze kozie rogi i lepiej go oswietlic, bedzie duzo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 ja nie wiem... nigdy takiego nie widziałem... więc pewnie jest taki jaki miał być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 Zwracam uwagę że prace do poprawy postujemy w WIP'ie. Sculpt czapki nie zrywa, jeżeli chcesz mogę go przenieść do WIP'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 30 Marzec 2012 Autor Share Napisano 30 Marzec 2012 Dzięki za komentarze, Lucek jak możesz to przenieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lee666 Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 ma źle rozmieszczone punkty fokalne .. oko widza lata od twarzy do rogów .. a po drodze nuda ..poza tym zęby sa pozostawione w cieniu .. powinno być kontr światło z dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 trochę dziwne uwagi z seri: nie pasuje mi kształt czaszki itp...?! nie można porównywać go np do człowieka bo to demon a nie człowiek. Jest całkiem dobry:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 31 Marzec 2012 Autor Share Napisano 31 Marzec 2012 gregory, właśnie też się trochę śmiałam z tego:) że dawno w sumie nie widziałam demona i to dlatego mi tak kiepsko wyszedł XD.. a tak poważnie to nie wiem czym się kierować przy rzeźbieniu takich rzeczy;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 31 Marzec 2012 Share Napisano 31 Marzec 2012 gregory, właśnie też się trochę śmiałam z tego:) że dawno w sumie nie widziałam demona i to dlatego mi tak kiepsko wyszedł XD.. a tak poważnie to nie wiem czym się kierować przy rzeźbieniu takich rzeczy;/ HEHE nigdy nie bawiłem sie rzeźbieniem ale o ile nie robisz lidzkich ciał to chyba tylko wyobraźnią:) jedmnemu sie spodoba, drugiemu nie ale to tylko Twoja wizja potwora:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi