Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

wyrzeźbiłam sobie potworka w zbrushu tylko coś mi ciągle w nim nie pasuje, kończę już go 3 dzień niby;/ proszę o rady...

potworek4.jpg

Edytowane przez Selena

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mówiąc szczerze to mi w nim nic nie pasuje, od kształtów czaszki po detal :) To co się dzieje z ustami i wokół nich to też jakiś bajzer jest ;) Jak na demona to mało straszny... ;)

Szkoda czasu na ten model. Poszukaj inspiracji i zrób nowy.

Napisano
  • Autor

no właśnie tak myślałam ze coś z nim jest nie tak XD hehe, dzięki:)

Napisano

gdyby mu zniwelowac te kolczaste boczki na czole, oraz dodac jakies niesymetryczne, pozakrecane duze kozie rogi i lepiej go oswietlic, bedzie duzo lepiej

Napisano

ja nie wiem... nigdy takiego nie widziałem... więc pewnie jest taki jaki miał być ;)

Napisano

Zwracam uwagę że prace do poprawy postujemy w WIP'ie. Sculpt czapki nie zrywa, jeżeli chcesz mogę go przenieść do WIP'a.

Napisano

ma źle rozmieszczone punkty fokalne .. oko widza lata od twarzy do rogów .. a po drodze nuda ..poza tym zęby sa pozostawione w cieniu .. powinno być kontr światło z dołu

Napisano

trochę dziwne uwagi z seri: nie pasuje mi kształt czaszki itp...?! nie można porównywać go np do człowieka bo to demon a nie człowiek. Jest całkiem dobry:D

Napisano
  • Autor

gregory, właśnie też się trochę śmiałam z tego:) że dawno w sumie nie widziałam demona i to dlatego mi tak kiepsko wyszedł XD.. a tak poważnie to nie wiem czym się kierować przy rzeźbieniu takich rzeczy;/

Napisano
gregory, właśnie też się trochę śmiałam z tego:) że dawno w sumie nie widziałam demona i to dlatego mi tak kiepsko wyszedł XD.. a tak poważnie to nie wiem czym się kierować przy rzeźbieniu takich rzeczy;/

HEHE nigdy nie bawiłem sie rzeźbieniem ale o ile nie robisz lidzkich ciał to chyba tylko wyobraźnią:) jedmnemu sie spodoba, drugiemu nie ale to tylko Twoja wizja potwora:D