Napisano 26 Marzec 201213 l Chyba można już zdjąć ograniczenie 900 px bo forum i tak pomniejsza samo obrazki.
Napisano 27 Marzec 201213 l Kurde, 150 minut to trochę mało jak na taki ciekawy temat... ;p Ja nie wiem czy będę miał kiedy przysiąść, bo to kolokwium, to prawko, to szpital i taki zabiegany teraz jestem. Chiciaż postaram się znaleść czas, bo mam fajny pomysł. No i w końcu muszę się dowiedzieć czy chipmunk jest lepszy ode mnie, czy nie (patrz TSM #53) ;D Co do 900pix, to chyba dobrze, żeby wszystkie screeny były jednakowej wielkości. Ja na przykład robię screeny 3000x1920pix, to znowu będzie, że oszukuję ;P Nie no, żart... Powodzenia wszystkim uczestnikom! Pomyślnych wiatrów, słonecznych! Edytowane 27 Marzec 201213 l przez Paveu69
Napisano 29 Marzec 201213 l Muka, haha, za pomysł bym zagłosował ale nie wiem czy to będzie do końca sprawiedliwe:D
Napisano 30 Marzec 201213 l Przy ostatniej edycji dostaliśmy reprymende, że ma być czysty viewport, czyli bez cieni i AO... Przynajmniej mi to wypomniano...
Napisano 30 Marzec 201213 l Hehe ;D, Freedom Fighter wykonanie około 30 min bo się spieszyłem na zajęcia ;d w sumie dużo w tym modelu zrobić się nie da ;p
Napisano 30 Marzec 201213 l Autor SMOKU: Mi to nie przeszkadza. Z ciekawości pytam, bo sam tego skryptu używam, ale nie działa to tak jakbym tego chciał. Czasem gradient znika, czasem błyska itp..
Napisano 1 Kwiecień 201213 l Autor Lubus: Początkowo też planowałem modelować LRV. Bardzo ciekawy pojazd. Fajny model. Można by się jedynie przyczepić kół. W rzeczywistości były trochę węższe, a opony wykonane były z ocynkowanego drutu z tytanowym bieżnikiem, ale wiadomo, to speed modeling. http://www.collectspace.com/review/goodyear_lunartire02.jpg
Napisano 2 Kwiecień 201213 l Taka tam własna twórczość... Edytowane 2 Kwiecień 201212 l przez plugawy niedziałające linki
Napisano 2 Kwiecień 201212 l chipmunk: pojazd wykonywałem bardziej z głowy więc niezgodności na pewno jest więcej. Ale dzięki z uwagi ;) plugawy: zrób sobie reupload obrazków bo ich nie widać.
Napisano 2 Kwiecień 201212 l Ha, spóźniłem się przez durny komputer :/ A tam, wrzucę już poza konkursem... i tak mi nie wyszło :P