Napisano 10 Kwiecień 201213 l Witam, przedstawiam nasz nowy demo reel. Milego ogladania ;) Pozdrawiam Zed
Napisano 10 Kwiecień 201213 l yeah, pixel must die :) ładna muzyczka chociażbym dodał do niej więcej nastroju. fajny showreel, oceniłbym 8/10. ciężko mi będzie jak na razie coś skrytykować bo wielkiego doświadczenia nie mam :)
Napisano 10 Kwiecień 201213 l dziwne stillki pamietam, ze byly fajne ale reel wyglada jak Lumion z posptodukcją. Chyba troche kamera i kadry położyły jakość całego reel'a.
Napisano 10 Kwiecień 201213 l Fajne i atrakcyjnie pokazane tematy ale jest kilka słabszych rzeczy które jednak bym wyrzucił. Ogólnie na duży plus.
Napisano 10 Kwiecień 201213 l Hej! No muszę powiedzieć, że czuję się pozytywnie zaskoczony. Pamiętam początki Pixel Must Die i nie spodziewałem się, że tak daleko zajdziecie. Demo zacne, szczególnie mi się podobają motywy gdzie kamera przelatuje nad wodą + to gdzie logo platige widnieje, reszta równie mocna pod kątem klienta jak na moje oko - także szczere gratulację za wypuszczenie bardzo dobrego reela.
Napisano 11 Kwiecień 201213 l Jest kilka ruchów kamery, które bym dopracował, zwłaszcza tych na samym poczatku oraz jak na moje zbyt szybka zmiana pory dnia w 0:32. To tak z rzeczy, do których ja się bym przyczepił. Ale to i tak mały szczegół, poza tym i tak jest ma.sa.kra ! Na pewno dzieki temu reelowi traficie do nowych i fajnych (czyt. kasiastych) klientów :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź
Napisano 11 Kwiecień 201213 l Autor Dzieki serdeczne za opinie ;) Jest duzo rzeczy ktore mozna by bylo zrobic lepiej. Telepalem sie z tym demem juz oda dawna. Z braku czasu jego ukonczenie mocno przesuwalo sie w czasie - w zasadzie to mialo wyjsc w 2011 roku jeszcze ;) Znalazlem w koncu nieco czasu zeby skonczyc to na tyle na ile moge i ciesze sie ze sie udalo bo za chwile znowu ruszamy z big projectami i demo by pewnie lezalo do 2013 :) To jest ciutke za dlugie. Nastepne na pewno bedzie krotsze zeby nie trzeba na sile wypelniac slabszym materialem. Gdybym mial wiecej czasu na dorenderowanie i zabawe to pewnie pare sredniakow by zniknelo z reela. Pozdrawiam Zed